Ga jij deze zomer naar Londen? Een aantal gave plekken om te bezoeken!

31-7-2019

  • LondonLandmarks Afternoon Tea_STUDY_Hero_with Champagne_Landscape_LO RES

Met grote regelmaat laten we inspiratie uit Londen voorbij komen op horecatrends. Hieronder een kort lijstje met een aantal leuke ‘trendy’ plekken om te bezoeken. Trouwens de Dominique Ansel Bakery in Londen waar we gisteren overschreven is ook een ervaring op zich!

  1. The Grid | Escaperoom & Cocktails

We schreven hier vorige week over in onze trends in het kort (week 30), een combinatie van een escape room en cocktailbar. Dus als je graag een escape room bezoekt op een regenachtige dag in Londen en graag een cocktail drinkt dan is The Grid voor jou gemaakt. Ga undercover bij  de kwaadaardige startup Neosight en versla hun AI-technologie om de mensheid voor uitsterven te behoeden! Je zult door meerdere escape rooms gaan en cocktails drinken in de sci-fi bar. Alleen naar een cocktailbar? Londen heeft een hele cocktailscene, google er maar eens op!

 

  1. Afternoon tea bij het Kensington hotel  

Een Afternoon Tea is bijna een verplichting tijdens een bezoekje aan Londen, het is zo echt Brits! Het kan ook overal maar de tea van restaurant Town House in The Kensington Hotel is erg leuk! Zij serveren ‘London Landmarks Afternoon Tea. Deze Afternoon Tea is geïnspireerd op de meest herkenbare en historische bezienswaardigheden van Londen. De zoetigheden van deze high tea worden geserveerd op een mini London Eye.

  1. Polo Bar Londen | Stapels pannenkoeken en altijd open

De Polo Bar in Londen, gelegen nabij Liverpool Street Station, het restaurant/café dat al sinds 1953 bestaat maar sinds enkele jaren bekender en bekender wordt. De redenen daarvoor zijn simpel; de stapels pannenkoeken die je daar geserveerd kan krijgen en het feit dat de zaak 24 uur per dag open is. Op welk moment je ook binnenkomt, een Engels ontbijt kan altijd besteld worden, evenals een goede stapel pannenkoeken!

  1. Coal Drops Yard | Het nieuwste winkelgebied in Londen

Coal Drops Yard (CDY) is een industrieel, chique winkelgebied net achter King’s Cross. Het is geopend in oktober 2018, dus als je deze vakantieperiode Londen bezoekt, ga dan rondneuzen in dit interessante gebied waar je kunt genieten van kunst, winkels, cultuur en architectuur. Veel van de Victoriaanse industriële architectuur in dit gebied is bewaard gebleven. Vandaag de dag, bieden alle winkels en eetgelegenheden een ervaring, geen massale winkelconcepten maar veel interactie tussen de winkeleigenaren en hun klanten door workshops, blurring en concept stores. Het ligt direct achter het King’s Cross station, waar je aankomt als je met de trein reist vanaf het vasteland van Europa.

  1. Andina Panaderia | Londen’s eerste Peruaanse bakkerij

In mei 2018 opende Martin Morales, pionier van de Peruaanse keuken, de eerste Peruaanse bakkerij van Londen. De winkel in Westbourne Grove heet Andina Panaderia en is gelegen naast een gloednieuw restaurant: Andina Picanteria. Andina Panaderia en Andina Picanteria zijn een eerbetoon aan de vrouwelijke Andes-koks die Martin en zijn team hebben geïnspireerd sinds het openen van hun Peruaanse restaurant Ceviche.

  1. PopPods | Powernapping in Londen

Vermoeiend na het shoppen in Londen? Neem dan een powernap bij PopPods! Hier kun je een korte periode slapen, ontspannen en douchen. Je kunt een privé pod vanaf 30 minuten of langer gebruiken. De PopPods zijn te vinden op 12 Bache’s Street.

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.