Polo Bar Londen | Stapels pannenkoeken en altijd open

23-5-2019

De Polo Bar in Londen, gelegen nabij Liverpool Street Station, het restaurant/café dat al sinds 1953 bestaat maar sinds enkele jaren bekender en bekender wordt. De redenen daarvoor zijn simpel; de stapels pannenkoeken die je daar geserveerd kan krijgen en het feit dat de zaak 24 uur per dag open is. Op welk moment je ook binnenkomt, een Engels ontbijt kan altijd besteld worden, evenals een goede stapel pannenkoeken!

Polo Bar Londen

Open de Instagram pagina van Polo Bar en een aantal dingen zullen direct opvallen: typisch Engels eten (ontbijt, fish&chips) en de vele zoete gerechten die je hier kunt krijgen. Het menu bij de bar bestaat naast de all-day breakfast opties uit ei-gerechten, sandwiches, vlees- en visgerechten, burgers en de razend populaire stapelpannenkoeken. Echte liefhebbers kunnen zich zelfs wagen aan de ‘Pancake Stack Challenge’ waarbij je binnen 15 minuten een stapel van 12 pannenkoeken met bananen, bessen, vanilleijs en aarbeiensaus naar binnen moet werken. Lukt dit? Dan hoef je niets te betalen voor de maaltijd!

24 uur open

Het maakt niet uit op welk moment van de dag je binnen komt wandelen. De bar is 24 uur geopend en heeft daarom ook geen deur aan de voorkant. Een keer per jaar wordt de ingang dichtgetimmerd, op eerste kerstdag. Dat is ook de enige dag in het jaar dat de bar gesloten is.

Liverpool Street

Al trek gekregen of wil je een kijkje nemen? De Polo Bar is te vinden nabij Liverpool Street Station. Check het hier op Google Maps! 24/7 open, zeven dagen per week, behalve op Tweede Kerstdag.

Website: Polo Bar 

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.