Trendboekjes

Wellness | Trends, innovatie, inspiratie

27 juni 2017 – Deze maand inspiratie rondom de wellness branche. Wat is populair, wat gebeurt er in het buitenland en kunnen we dit hier ook toepassen? Deze publicatie wordt tegelijk met het Nationaal Saunabezoekers Onderzoek uitgebracht, gemaakt door onze collega’s van Van Spronsen & Partners horeca-advies.

Lees hier het volledige boekje of klik op de afbeelding.


Discotheken & Clubs | Trends, innovatie, inspiratie

31 mei 2017 – Deze maand inspiratie rondom discotheken & clubs . Wat is populair, wat gebeurt er in het buitenland en kunnen we dit hier ook toepassen? Deze publicatie wordt tegelijk met het brancheboekje ‘De Discotheek & Club in Beeld’ uitgebracht, gemaakt door onze collega’s van Van Spronsen & Partners horeca-advies.

Lees hier het volledige boekje of klik op de afbeelding.


 Bowling | Trends, innovatie, inspiratie

Bowling trends voorkant

1 mei 2017 – Deze maand inspiratie rondom bowlingcentra . Wat is populair, wat gebeurt er in het buitenland en kunnen we dit hier ook toepassen? Deze publicatie wordt tegelijk met het brancheboekje ‘Het Bowlingcentrum in Beeld’ uitgebracht, gemaakt door onze collega’s van Van Spronsen & Partners horeca-advies.

Lees hier het volledige boekje of klik op de afbeelding.


Snackbars | Trends, innovatie, inspiratie

02 - 2017 Trends Snackbars voorkant

29 maart 2017 – Deze maand inspiratie rondom de snackbar ofwel het cafetaria. Wat is populair, wat gebeurt er in het buitenland en kunnen we dit hier ook toepassen? Deze publicatie wordt tegelijk met het brancheboekje ‘De Snackbar in Beeld’ uitgebracht, gemaakt door onze collega’s van Van Spronsen & Partners horeca-advies.

Lees hier het volledige boekje of klik op de afbeelding.


 Bioscopen | Trends, innovatie, inspiratie

01 - 2017 Trends bioscopen voorkant (2)

31 januari 2017 – Deze maand inspiratie rondom de bioscoop. Wat is populair, wat gebeurt er in het buitenland en hoe kunnen we het hier ook toepassen? Deze publicatie wordt tegelijk met het brancheboekje ‘De Bioscoop in Beeld’ uitgebracht, gemaakt door onze collega’s van Van Spronsen & Partners horeca-advies. Lees hier het volledige boekje of klik op de afbeelding.


 Coffeebar | Trends, innovatie, inspiratie

Trends coffeebar november 2016

29 november 2016 – Deze maand inspiratie rondom de coffeebar. Wat is populair, wat gebeurt er in het buitenland en waar kunnen we hier ook gebruik van maken. Lees hier het volledige boekje of klik op de afbeelding.


 Lunchroom | Trends, innovatie, inspiratie

Voorkant Trends lunchroom oktober 2016

4 november 2016 – Deze maand inspiratie rondom de lunchroom. Wat is populair, wat gebeurt er in het buitenland en waar kunnen we hier ook gebruik van maken. Lees hier het volledige boekje of klik op de afbeelding.


 IJssector | Trends, innovatie, inspiratie

Trends ijssector september 2016

27 september 2016 – Het ijsseizoen zit erop. Gelukkig hebben we dit jaar mogen genieten van een mooie nazomer waardoor we lekker lang genoten hebben van dit mooie product. We hebben het afgelopen seizoen weer een aantal trends en ontwikkelingen gespot die we in deze verzameling van artikelen rondom ijs laten zien. We zijn benieuwd welke we volgend jaar terug gaan zien in de Nederlandse ijssalons. Lees hier het volledige boekje of klik op de afbeelding.


 Hotelsector | Trends, innovatie, inspiratie

Trends hotelsector Augustus 2016

30 augustus 2016 – In de hotellobby hebben we de afgelopen maanden heel wat ontwikkelingen gezien. Vooral de pop-up lobby concepten doen het goed. Daar waar we zien dat er al mensen geïrriteerd raken bij pop-up restaurant concepten maken pop-up concepten de hotellobby juist een stuk levendiger. Een aantal voorbeelden ter inspiratie op de komende pagina’s. Wat gaat er in jullie lobby oppoppen? Lees hier het volledige boekje of klik op de afbeelding.


 

Bezoek horecatrends op