Kerst inspiratie 2021 | Voorbeelden van collega horecaondernemers

23-11-2021

  • Kerst Inspiratie 2021 - credits Faas Est Leiden 1Kerst Inspiratie 2021 - credits Faas Est Leiden
  • Kerst Inspiratie 2021 - credits Faas Est LeidenKerst Inspiratie 2021 - credits Faas Est Leiden
  • Kerst Inspiratie 2021 - credits Faas Est LeidenKerst Inspiratie 2021 - credits Faas Est Leiden

Al sinds 2007 delen wij inspiratie op deze website, inspiratie die we opdoen in de horeca of spotten bij collega horecaondernemers over de hele wereld. Als je op onze website zoekt op ‘kerst’, ‘Christmas’ of ‘kerstmis’ dan krijg je pagina’s met voorbeelden van glitterjus, de kerstmiddag in Hengelo tot storytelling door de Rocco Forte hotelketen onder de noemer #RFWinterTale.

De laatste echte kerstpublicatie die wij hebben gemaakt is ‘Warme Kerstgebaren’ in 2013, met daarin voorbeelden van ‘goud bestek’ of ‘gouden stokjes’, ‘gouden fortune cookies’ maar ook pizzapunten en dozen in de kerstboom. Voor de publicatie van 2021 gingen wij inspiratie opdoen voor het optuigen van een echte horeca kerstboom bij FAAS Est in Leiden waar je allerlei etenswaren als ornamenten kunt kopen. Bekijk de foto’s hiervan op de voorpagina van de publicatie van dit jaar maar eens. Verder hebben we in de ‘Kerst inspiratie 2021’ met name inspiratie vermeld waarmee je ook outdoor kerst kunt vieren, plezier kunt maken met je gasten en een bijzondere drive-thru kunt organiseren.

Leestijd: Scrollen 4 minuten

Kerst inspiratie 2021 | Laat u inspireren

In deze ‘Kerst Inspiratie 2021’ publicatie voorbeelden uit het buitenland, zoals de kerstbomen van het Claridge’s waarvan 24 november de door een ontwerper van Dior gestileerde kerstboom wordt onthult in de lobby. Erg leuk: de kerstboom van het Pulitzer Hotel wordt opgetuigd door Claes Iversen dit jaar. De tree lighting parties die we al jaren in het buitenland zien en zelfs hier in Nederland bij bijvoorbeeld ‘Grand Hotel Huis ter Duin’.

Dit jaar voorbeelden uit de wereld van de Fastfood giganten, zoals het ‘Mariah Menu’ van McDonald’s en de ‘Bucket Hugger’ van KFC, alle twee acties om de Amerikanen te verleiden hun apps te gaan gebruiken. Terwijl wij de actie van de Whopper Exchange waarbij je ongewenste kerstcadeautjes kon omruilen voor een whopper, nog altijd een leuke actie vinden. Maar ook voorbeelden van kerstballen gevuld met drank of cocktails, gouden hotdog’s en de cocktailbar Miracle dat naar Amsterdam komt. Zij hebben trouwens een heleboel vestigingen wereldwijd. Toevallig hebben we in de ‘trends in het kort van week 46’ vermeld dat het Langham hotel in Londen tijdens de kerstperiode een ‘Curling Club’ opent in hun tuin. Floor17 deed dit op hun dakterras in 2016. Natuurlijk kun je voor mooie versieringen, bijzondere gerechten en nog veel meer inspiratie ook terecht op Pinterest. Wij hebben op onze Pinterest ‘kerst’-pagina al inspiratie voor ons en jou gepind.

Website: Kerstinspiratie 2021   |  Horecatrends

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.