Hill Hungry Horse Pub | Glitter jus voor bij het kerstdiner

20-12-2017

Bij veel mensen staat binnenkort het kerstdiner weer op het programma. Waar half Nederland kiest voor een traditionele gourmetsessie is het ook voor veel hobby koks het perfecte moment om zich uit te sloven met een diner, uiteraard bestaande uit meerdere gangen. Voor deze hobby koks zijn wij op glitter jus gestuit dat geserveerd wordt bij The Fox Under The Hill Hungry Horse pub in Engeland. Gegarandeerd succes bij je tafelgenoten! Ook voor restaurants kan het een grappige toevoeging zijn aan het menu!

Glitter jus

Het idee van glitter jus komt bij The Fox Under The Hill Hungry Horse Pub in Engeland vandaan, daar kunnen gasten hun traditionele kerstdiner ‘upgraden’ met glitter jus gedurende de maand december. De pub, die bekend staat om de grote porties die er geserveerd worden, wilde op deze manier wat extra glitters en sprankels toevoegen aan het menu. De jus kan besteld worden bij een selectie van vijf gerechten, waaronder de traditionele kerstkalkoen.

Ashis Patel, general manager van Fox Under The Hill: “Kerst is één van de leukste tijden in het jaar omdat we volledig los kunnen gaan met kerstdecoraties, lichtjes en andere versieringen. We hebben al redelijk wat bijzondere trends gezien de afgelopen jaren en onze jus past perfect in dit rijtje. We hebben al veel leuke reacties gehad van gasten die de glitter jus op tafel kregen. Het zou fantastisch zijn om de jus ook bij andere Hungry Horse vestigingen op het menu te krijgen.”

Ook wij vonden het een leuk toevoeging bij het kerstdiner. Of je nou hobbykok bent of chef bij een restaurant, de glitterjus geeft geheid wat extra’s aan tafel!

Website: Hongry Horse

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.