Stagiair horecatrends en -onderzoek

15-9-2014

  • Stagiair horecatrends

Je bent geïnteresseerd in de horeca en kan meepraten over de belangrijkste ontwikkelingen binnen deze sector. Op dit moment studeer je hotelschool, journalistiek of communicatie op HBO of WO niveau en ben je minimaal 3 maanden beschikbaar. Je schrijft inspirerend en kan kritische bevindingen op een prettige, positieve manier verwoorden. Ervaring met werken in de horeca is een pré.

lees verder

Over horecatrends

2-9-2014

Blijf via horecatrends.com op de hoogte van horeca gerelateerde trends, ideeën en ontwikkelingen. Dé inspiratiebron voor zowel de horecaondernemer als –liefhebber vanuit diverse vakgebieden, invalshoeken en expertises.

lees verder

Algemene privacy voorwaarden www.horecatrends.com

1-9-2014

Opgesteld: 25-05-2018

  1. Introductie

Ons privacybeleid is bedoeld om u in te lichten omtrent de gegevens die we verzamelen, waarom we ze verzamelen, of de gegevens worden gedeeld met derden, hoelang ze worden bewaard, over welke rechten u beschikt en hoe u uw rechten kan uitoefenen. lees verder

Hoe gebruik je trends als horecaondernemer?

1-9-2014

  • Hoe gebruik je trends als horecaondernemer?

Als je over trends praat moet je ten eerste realiseren dat er tegenwoordig veel onder het woord ‘trend’ wordt geplaatst. Er is echter een groot verschil tussen trends, hypes en inspiratie. Wij noemen onze website bijvoorbeeld horecatrends.com maar bieden grotendeels inspiratie, vaak gebaseerd op trends in hoofdlijnen. Echte trends nemen hun tijd in de adoptiecurve. Kijk je bijvoorbeeld naar de adoptiecurve van duurzaamheid, dan zie je dat we hier nu al zo’n 15 tot 20 jaar mee bezig zijn en het nu pas een beetje mainstream begint te worden. De meeste hypes blijven hangen bij de innovators en early adopters.

Trends worden aan het begin maar door een zeer kleine groep van de bevolking opgepikt. Het is logisch dat ondernemers gevoelig zijn voor trends omdat ze altijd op zoek zijn naar succes. Dit is de brandstof waarom ondernemers openstaan voor trends en hypes. De ondernemer is als de dood dat hij/zij iets mist of ergens naast zit waardoor het succes uitblijft. Toch moet je als ondernemer altijd je eigen droom blijven leven en oppassen dat je niet mee gaat waaien met elke trend/hype die langskomt.

lees verder

Marjolein van Spronsen

25-12-2011

  • afbeelding Marjolein van SpronsenMarjolein van Spronsen

Marjolein van Spronsen is sinds 2004 verantwoordelijk voor de marketing & communicatie van de Van Spronsen & Partners Groep en ruim 35 jaar werkzaam in de gastvrijheidsindustrie. Dit varieerde van bediening in restaurants tot stewardess bij KLM, waar ze 10 jaar werkte. In 2007 heeft ze het initiatief genomen om ondernemers te inspireren met Horecatrends.com. Dit was een logische stap om de horecaontwikkelingen die zij en haar collega’s van Van Spronsen & Partners horeca-advies wereldwijd signaleren te delen met ondernemers.

lees verder

Bezoek horecatrends op