Algemene privacy voorwaarden www.horecatrends.com

1-9-2014

Opgesteld: 25-05-2018

  1. Introductie

Ons privacybeleid is bedoeld om u in te lichten omtrent de gegevens die we verzamelen, waarom we ze verzamelen, of de gegevens worden gedeeld met derden, hoelang ze worden bewaard, over welke rechten u beschikt en hoe u uw rechten kan uitoefenen.

  1. Wie zijn we?

www.horecatrends.com en de Engelstalige website www.hospitalitytrends.eu zijn sinds 2007 het platform waarop Van Spronsen & Partners, horeca – advies laat zien volledig op de hoogte te zijn van hetgeen er wereldwijd gebeurd op het gebied van de horeca. Van Spronsen & Partners, horeca – advies is verantwoordelijk voor de verwerking van de persoonsgegevens van deze websites. Het bedrijf is gevestigd op de Rijnsburgerweg 80, 2333 AD Leiden, telefonisch te bereiken via +31 (0)71 541 88 77 of via de mail info@spronsen.com.

  1. Welke persoonsgegevens verwerken we en waarom?

Indien u onze website bezoekt verzamelen wij alleen informatie vanuit Google Analytics. Google Analytics verzamelt geanonimiseerde gegevens dat wil zeggen dat wij IP-Adressen kunnen zien en de artikelen die via het IP adres zijn bekeken. Uw computer bereikt ons via een bepaald IP-adres (Internet Protocol). Dit kan ons dingen vertellen als van welk deel van de wereld u verbinding maakt. Of welke serviceprovider u gebruikt. We kunnen uw IP-adres gebruiken om problemen met onze server te diagnosticeren en om onze website te beheren. Wij gebruiken Google Analytics met name om het aantal bezoekers van de website en de populariteit van artikelen te bepalen.

Indien u zich inschrijft voor één van onze nieuwsbrief d.w.z. de wekelijkse trendmail dan worden de volgende persoonsgegevens door ons verwerkt:

Voornaam, naam, e-mail, bedrijfsnaam (behalve het e-mailadres zijn de andere gegevens niet verplicht)

Deze gegevens vragen wij om u wekelijks onze nieuwsbrief te kunnen sturen. Uw bedrijfsnaam vragen we om eventueel in een latere stadium u gerichte trends te kunnen sturen en om te bepalen welke type bedrijven geïnteresseerd zijn in onze informatie.

  1. Worden uw persoonsgegevens gedeeld met derden?

Uw persoonsgegevens worden nooit verkocht of doorgegeven aan derden met commerciële bedoelingen zonder schriftelijke toestemming van u. Dit heeft zich sinds de start van de websites nog nooit voorgedaan.

  1. Door wie/in welke systemen worden uw gegevens verwerkt?

Wij doen beroep op onderstaande derden om een deel van de overeenkomst met u uit te kunnen voeren. Onderstaande partijen geven aan dat zij voldoen aan de nieuwe wetgeving.

Mailchimp: Wij maken gebruik van het nieuwsbrieven systeem van mailchimp.com.

Google analytics: Google Analytics verzamelt geanonimiseerde gegevens.

Facebook: Wanneer u aanmeldt met Facebook plaatst Facebook een cookie om uw sessie te onthouden. Voor Twitter, Instagram, Pinterest en Google Plus geldt hetzelfde.

  1. Hoelang worden uw persoonsgegevens bewaard?

Aanmeldingen voor onze nieuwsbrief worden bewaard zolang u de nieuwsbrief wilt blijven ontvangen. Zodra u zich uitschrijft worden uw gegevens verwijderd.

  1. Van welke cookies maken wij gebruik?

De cookies die gebruikt worden zijn enkel analytische cookies voor het optimaliseren van het gebruik van de toepassing. Er wordt geen gebruik gemaakt van zogenaamde tracking cookies om u te identificeren en content van deze of andere pagina aan uw profiel aan te passen.

Bepaalde cookies vervallen bij het afsluiten van uw sessie. Andere cookies blijven actief, doch maximaal 2 jaar.

  1. Welke rechten heeft u?

U heeft verschillende rechten, die u kan uitoefenen door contact met ons op te nemen via de hogerstaande contactgegevens.

  • Inzage van de persoonsgegevens die op u betrekking hebben en die door ons verwerkt worden, het laten verbeteren van onjuiste/onvolledige persoonsgegevens of het laten verwijderen van persoonsgegevens, alsook – in bepaalde gevallen – het laten beperken van de verwerking van uw persoonsgegevens.
  • Het indienen van een klacht bij de toezichthoudende overheid, indien u niet tevreden bent over de behandeling van uw vraag of klacht door ons, via volgende gegevens:
    • Autoriteit Persoonsgegevens, Bezuidenhoutseweg 30, 2594 AV Den Haag https://autoriteitpersoonsgegevens.nl
  1. Hoe kan u uw rechten uitoefenen?

Voor al uw vragen of klachten omtrent het verwerken van persoonsgegevens, gelieve deze steeds enkel en alleen per e-mail te communiceren naar het e-mailadres info@spronsen.com. Uw vraag zal steeds binnen de wettelijke termijn van 30 kalenderdagen behandeld worden.

Horecatrends en het bijbehorende logo zijn handelsmerken van Van Spronsen & Partners horeca – advies. De Horecatrends-website en -nieuwsbrief zijn copyright Horecatrends. Alle rechten voorbehouden. Alle merken waar wij naar verwijzen of die wij noemen zijn de verantwoordelijkheid van die bronnen. Wij geven in elk artikel altijd de credits aan de eigenaren van de trends, ideeën of inspiratie waar het artikel overgaat.

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.