Marjolein van Spronsen

25-12-2011

  • afbeelding Marjolein van SpronsenMarjolein van Spronsen

Marjolein van Spronsen is sinds 2004 verantwoordelijk voor de marketing & communicatie van de Van Spronsen & Partners Groep en ruim 35 jaar werkzaam in de gastvrijheidsindustrie. Dit varieerde van bediening in restaurants tot stewardess bij KLM, waar ze 10 jaar werkte. In 2007 heeft ze het initiatief genomen om ondernemers te inspireren met Horecatrends.com. Dit was een logische stap om de horecaontwikkelingen die zij en haar collega’s van Van Spronsen & Partners horeca-advies wereldwijd signaleren te delen met ondernemers.

Marjolein: “Koken is een grote hobby van mij en ik ga graag uit eten met mijn man, onze meiden en vrienden, vooral bij chefs die intensief met hun vak bezig zijn. Ik kan enorm genieten van de creativiteit van deze chefs! Eind 2012 ben ik geopereerd aan een kankergezwel onder mijn tong, hierna volgde een lange periode van herstel. Naast de voor de hand liggende angsten bij een dergelijke diagnose was ik ook bang dat ik nooit meer zou kunnen genieten van mijn hobby’s van lekker eten en koken. De smaak aan de linkerkant van mijn tong is volledig weg, maar tot mijn eigen verbazing is mijn creativiteit in de keuken onverminderd. Het afproeven in finesse moet alleen door anderen worden gedaan. Tijdens het eten buiten de deur zijn mijn ogen, voor zover mogelijk, nog verder opengegaan voor de totale horecabelevering. Met meer oog voor het kunstwerk op het bord, de structuren, de creativiteit, de inrichting en de gastvrijheid, geniet ik onverminderd van een avondje uit eten.”

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.