Over horecatrends

2-9-2014

Blijf via horecatrends.com op de hoogte van horeca gerelateerde trends, ideeën en ontwikkelingen. Dé inspiratiebron voor zowel de horecaondernemer als –liefhebber vanuit diverse vakgebieden, invalshoeken en expertises.

De website horecatrends.com is sinds 2007 onderdeel van de Van Spronsen en Partners Groep. De praktische voorbeelden op horecatrends kunnen gebruikt worden in de nationale en internationale horeca en is een extra service naast onze andere diensten. Blijf up-to-date, voeg horecatrends.com toe aan je favorieten, schrijf je in voor de nieuwsbrief en volg ons op Social Media.

Maandelijks hebben we zo’n 13.000 unieke bezoekers op onze website die rond de 20.000 pagina’s bekijken. 80% van deze bezoekers komt uit Nederland, de overige bezoekers komen uit de rest van de wereld, van Amerika tot Servië. We hebben 15.000+ volgers op Twitter, 3.600+ volgers op Facebook, en inspireren op Instagram 2.300+ volgers met foto’s van culinaire gerechten. Op Pinterest pinnen wij diverse onderwerpen zoals, design, kerst, Valentijnsdag, Pasen, hotel, marketing enzovoorts, verder organiseren wij regelmatig inspiratiesessies voor ondernemers.

Er zijn geen kosten aan redactionele plaatsing verbonden, wel verwachten we kwalitatief beeldmateriaal. Horecatrends.com groeit snel en daar zijn we trots op. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjolein van Spronsen via 071-5418867.

Wil je trends delen vanuit onze website? Leuk! Nog leuker als je hierbij ons al bron vermeld. Zelf tips, ideeën of aanvullingen voor de website? Laat het ons weten via tip@spronsen.com.

Van Spronsen en Partners

Van Spronsen & Partners Groep is een full-service bureau voor horeca-advies, horeca-administratie, horeca-salarisadministratie en gastvrije trainingen. Kijk op www.spronsen.com voor meer informatie of geef ons een belletje via 071-5418867.

 

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.