Curling tijdens het kerstdiner

20-12-2016

  • Floor17
  • Floor17
  • Floor17
  • Floor17

Curling saai? Dat valt te betwijfelen. In Amsterdam zjin er in ieder geval voldoende mogelijkheden om deze Olympische sport eens te gaan uitproberen komende tijd. Onder meer bij Bowery Restaurant in Hilton Amsterdam Airport Schiphol en bij rooftopbar Floor17 op het Ramada Apollo Hotel kan er komende tijd kennis gemaakt worden met curling!

Curling bij Floor17

Floor17 gaf op 9 december het startsein, daar kan je tot en met 31 januari op grote hoogte curlen. De twee banen bieden plaats aan zes personen per baan waar je voor € 60,- hier een uur gebruik van kunt maken, inclusief begeleiding en een welkomstdrankje. Afgelopen weekend was het dubbel zo gezellig, toen het dak van het hotel omgetoverd was tot kerstmarkt.

Bowery Restaurant

Bij het Bowery Restaurant kan er sinds vorige week gebruik gemaakt worden van de curlingbanen. Voorafgaand aan het 4-gangen kerstdiner kun je er met de familie curlen, een volledig arrangement kost € 70,= per persoon.

Buitenland

Niet alleen in Nederland lijkt curling aan populariteit te winnen, ook in Engeland en België zijn er mogelijkheden tot curling! In Londen liggen er nog tot en met 23 december banen op een rooftop in de hippe wijk Shoreditch en in Antwerpen wordt er dit jaar voor het eerst een Antwerpse Curling Cup georganiseerd. Vorig jaar hadden we al een curling rink in Monaco gespot.

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.