#RFWinterTale Storytelling rondom Kerstmis

18-12-2015

De winter verhalen over de reis van Rudy de eland langs de kerstfeesten in Europa. Zijn reis wordt nog specialer door het verblijven in hotels van de Rocco Forte keten. Zij creëren verhalen die gedeeld kunnen worden met de #RFWinterTale.

Op de website van de Rocco Forte Hotel keten, kun je verschillende verhalen lezen over de avonturen van Rudy de eland. Die avonturen gaan over de verschillende elementen van de steden waar de keten een hotel heeft. Kort samengevat, elke winter wordt Rudy verward met een rendier, hetgeen hij als een vernedering ervaart. Dus pakt Rudy in 2015 zijn koffers voor een grand tour door Europa om de wereld te informeren over de machtige eland, die zeker geen rendier is. Ondanks dat zijn ouders hem Rudolph noemden ….

Maak je eigen Rudolph verhaal, #RFWinterTale

Rudy bezocht al het Rocco Forte Astoria Hotel in St. Petersburg, het hotel Savoy in Florence, de Villa Kenedy in Frankfurt en hotel Amigo in Brussel. Mooie korte verhaaltjes om je kinderen voor het slapen gaan te vertellen, zeker als ze van verhalen over reizen houden! Op de website van het Rocco Forte keten kun je ook je eigen Winter’s Tale over Rudy creëren. Na het delen van je verhaal op je social media-kanalen, kun je mee doen met de wedstrijd om een zestal overnachtingen te winnen in drie van hun luxe hotels, voor twee nachten per stuk.

Over de Rocco Forte Hotel keten

De Rocco Forte Hotels keten is opgericht door Sir Rocco Forte en zijn zus, Olga Polizzi in 1996. Het is een groep van 10 individuele Europese hotels en resorts in Edinburgh, Londen, Brussel, Berlijn, Frankfurt, München, Florence, Rome, Sicilië en St. Peterburg. Elk hotel is een bekend punt in de betreffende stad, individuele hotels met exclusief design en onderscheidende restaurantconcepten en service. De hotels zijn lid van The Leading Hotels of the World.

Website: Rocco Forte: A Winters Tale

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.