PopPods | Powernapping in Londen

24-10-2017

  • Pop & Rest
  • Pop & RestThe guys behind Pop & Rest
  • Pop & Rest
  • Pop & Rest
  • PopPods from Pop & RestPopPods from Pop & Rest (image Facebook)

PopPods zijn de eerste plekken in Londen waar je voor een korte periode kunt slapen, ontspannen en douchen. Je kunt een privé pod vanaf 30 minuten of langer gebruiken. De PopPods zijn te vinden op 12 Bache’s Street, N1 6 DL in London.  PopPods is begin oktober 2017 geopend en deze nieuwe slaap- en ontspanningservaring is gecreëerd door de Pop & Rest-start-up. Uit verschillende studies blijkt dat een powernap prestaties en alertheid verbetert. Dus als je in Londen bent voor één dag, ga dan hier een powernap nemen, dan kun je daarna weer volop sightseeing of shoppen!

PopPods | Hoe werkt het?

Pop & Rest is begonnen als een ‘Airbnb for Naps and Yoga’ en gaat nu met PopPods de kant op van een ‘on demand ​​private space service’, die erop gericht is “ om mensen in grote steden vreedzame en privé-ruimten aan te bieden die hen in staat stellen zich los te maken van drukke plekken, zoals luchthavens, treinstations en werkplekken”, zegt Mauricio Villamizar, CEO.

  1. Boek je PopPod voor 30 minuten tot 2 uur; met naam en email.
  2. Bevestiging – Je ontvangt een bevestigingsemail met datum en tijd.
  3. Inchecken – Een receptioniste verwelkomt je en wijst je je privé en rustige pod.
  4. Geniet van je pauze – Ga liggen en ontspan. Neem een ​​dutje en verfris je daarna met een lekkere douche.

Over Pop & Rest

PopPods is de eerste ‘powernap’ ruimte die volledig ontworpen is door Pop & Rest in samenwerking met Space Made Easy. Mauricio en Yoann Demont (COO en medeoprichter), hebben samengewerkt met een interieurontwerper om een ​​unieke ervaring te creëren, geïnspireerd op de Japanse capsule hotels. Er zijn vier slaap- en yoga pods en douches beschikbaar in de ruimte. De missie van Pop & Rust is om mensen te helpen op te laden. Daarom is er thee, koffie en fruit bij de boeking inbegrepen. Pop & Rest is gericht op reizigers en forenzen naar Londen. In 2015 waren er 31 miljoen reizigers in Londen vergeleken met 3 miljoen forenzen naar Londen in 2011.

Mauricio Villamizar en Yoann Demont, zijn in januari 2016 begonnen met de PopPods.  Mauricio is Colombiaans en een expert in medisch toerisme en welzijnsdiensten. Yoann komt uit Frankrijk en is een internetondernemer.

Website: Pop & Rest

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.