London Landmarks Afternoon Tea | Bij Restaurant Town House in The Kensington hotel

21-2-2019

  • LondonLandmarks Afternoon Tea_STUDY_Hero_with Champagne_Landscape_LO RES
  • London Landmarks Afternoon Tea_STUDY_CLOSE UP_LO RES

Restaurant Town House in The Kensington Hotel in Londen heeft een nieuwe ‘London Landmarks Afternoon Tea’. Na het succes van hun record brekende ‘Tale As Old As Time’ thema (een high tea met elementen van de film ‘Belle en het Beest’) is deze nieuwe Afternoon Tea geïnspireerd op de meest herkenbare en historische bezienswaardigheden van Londen. Terwijl je geniet van de lekkernijen maak je een rondleiding door de stad en geniet je van de meest beroemde trekpleisters. De zoetigheden van deze high tea worden geserveerd op een mini London Eye. Inspiratie voor degenen die een Afternoon Tea aanbieden in andere delen van de wereld, wat zijn de beroemde bezienswaardigheden in jouw stad?

London Landmarks Afternoon Tea | Bijzondere gebouwen in Londen als lekkernij!

Het menu van deze Afternoon Tea is een eerbetoon aan de bijzondere architectonische gebouwen in Londen zoals ‘The Gherking’ die is gemaakt van witte chocolade gevuld met pure chocolade ganache en ‘The Shard’ gemaakt van carrot cake en melk chocolade. Ook serveren ze een iconische Londen ‘Telephone Box’ gemaakt van rabarber mousse en de ‘Big-Ben’ gemaakt van lemon curd taart. Bij de  nieuwe London Landmarks Afternoon Tea menu krijgen de gasten natuurlijk ook de typische lekkernijen zoals scones geserveerd met Heather Hills Strawberry Jam & Clotted Cream.

De zoetigheden bij deze high-tea worden gepresenteerd op een mini Londen Eye, bijgestaan door een een op maat gemaakte kaart van Londen geïllustreerd door Eleni Sofroniou. Gasten kunnen de kaart meenemen waar hoogtepunten in Londen opstaan zoals ‘Kensington Palace’ en ‘The Tower of London’, evenals karakteristieke plekken zoals ‘Covent Garden’ en de Big Ben.

Het hele nieuwe menu in Town House is een viering van Londen, met gasten die ook kunnen genieten van een selectie van hartige hapjes: een cockney staple Steak & London Ale Pie Colston Bassett Stilton & Broccoli Quiche naast een mini Crab Cake with Tartare Sauce & Caperberries. Hoogtepunten van de sandwich selectie zijn onder meer ook gerookte zalm, pesto en roomkaas op bruin brood met ei en tuinkers.

Francesco Sardelli, General Manager bij The Kensington zegt: “Na het enorme succes van ‘Tale As Old As Time’ Afternoon Tea verheugen we er ons op om onze nieuwe ‘London Landmarks Afternoon Tea’ aan gasten in Town House te mogen presenteren. Omdat Kensington zo’n iconische locatie in de hoofdstad is, dachten we dat het passend was om Londen te eren met deze High Tea.”

Restaurant Town House | Het kenmerkende restaurant van The Kensington Hotel

Town House is het kenmerkende restaurant van The Kensington Hotel en is verdeeld over drie klassiek ingerichte salons, waar lokale, seizoensgebonden moderne Britse gerechten worden geserveerd. Het Town House ligt in het hart van een van de meest gewilde buurten van Londen en met de stijlvolle inrichting, zorgvuldig uitgekozen meubels en open haarden biedt het restaurant  intieme raamplaatsen met uitzicht op de met bomen omgeven lanen van South Kensington.

Map illustrator

Eleni Sofroniou tekent al zolang als ze zich kan herinneren, ze is nu eigenaar van een designbedrijf met de naam ‘Fall Into London’. Naast haar inspirerende illustraties, heeft Eleni een passie voor de hoofdstad wat haar de perfecte keuze maakt om de kaart voor het Town House London Landmarks Afternoon Tea te voltooien.

Bron: Restaurant Town House at The Kensington Hotel

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.