Barn47 | Opent imposante deuren in Den Haag

30-5-2017

Weer een groots, nieuw foodconcept in Den Haag: Barn47. Geïnspireerd op de foodhallen uit Madrid en Kopenhagen vind je in Barn47 een foodcourt waar streetfood, comfort food en verfijnde signature dishes worden bereid. Voor een vaste prijs heb je als gast de keuze uit een assortiment van internationale en authentieke gerechten. Van Mexicaanse soft taco’s tot klassieke Franse visgerechten of de mooiste Spaanse hammen.

Interieur

Het complete plaatje van een hip New York’s pakhuis, maar dan in Nederland. De gigantische stalen raampartijen, houten luiken, chique kroonluchters en warme beige chesterfield banken brengen het restaurant de nodige stijl en allure. Verschillende intieme hoekjes dragen bij aan een gezellige sfeer, waardoor je in deze grote ruimte ook intiem kunt dineren of brunchen. Je kunt er de gehele dag aanschuiven en kiezen welke wereldse gerechten je wilt proberen. In het weekend is er extra muzikaal vertier: een DJ zorgt dan voor lekkere tunes op de achtergrond!

Barn47 | Voor ieder wat wils

In de uiteenlopende foodstands worden gerechten uitsluitend bereid met dagverse ingrediënten én met aandacht voor minimale foodwaste. Gasten krijgen een kijkje in de open keukens waar de keukenbrigades werken aan gerechten uit verschillende werelddelen. Argentijns vlees van de Robata Grill, Taiwanees gestoomde broodjes met buikspek, verse Vietnamese rijstvel loempia’s, frisse salade’s, ambachtelijke pizza’s uit de knalrode op hout gestookte steenoven óf mals gegrilde kippetjes van de rotisserie. Voor iedere smaak wat wils. Ook aan de kinderen is gedacht; zij kunnen aanschuiven in de Kids kitchen of hun avond besteden in een afgezette playzone.

Den Haag blijft stevig doorgroeien op het gebied van grote horecaconcepten. Na Mama Kelly en Capriole Café op de Binckhorst, het recent geopende MingleMush, de Grand Central Food Market, het nog te openen Hofhouse (allen Centraal Station) kun je nu ook bij Barn47, in de buurt van de Uithof, terecht in een mega locatie. Ook op de Grote Markt, in het oude Kwantum pand, wordt momenteel gewerkt aan een groot horecaconcept dat deze zomer open moet gaan.

Website: Barn47

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.