MaMa Kelly: de nieuwe urban hotspot in Den Haag

22-4-2015

Het Oude Ketelhuis in Den Haag is omgetoverd tot een industrieel all day horeca-concept.

MaMa Kelly is gelegen naast de creatieve Caballero fabriek. IJsbrant Wilbrenninck (keuken), David Trampe (bar) , Stefan Coster (barista) en Rein Rambaldo (conceptmaker en eigenaar van De Horeca Fabriek) vormen het creatieve team van deze locatie. Ze serveren koffie, taarten uit eigen bakkerij, lunch, diner en borrels.

MaMa Kelly: goed, puur en lekker

MaMa Kelly is allesbehalve ingewikkeld, alles is puur, van leverancier tot aan bereidingswijze. De menukaart laat zich het beste omschrijven als kip óf kreeft. Natuurlijk zijn er meer gerechten, zoals steaks of een vegetarische risotto. MaMa Kelly werkt met een 2 meter lange houtskoolgrill en authentieke leveranciers zoals het brood vanmenno en de worsten van Brandt & Levie.

Architectuur

Het industriële pand heeft de afgelopen maanden een enorme metamorfose ondergaan, met behoud van de authenticiteit. Zo zijn de ketels van het voormalig Ketelhuis nog aanwezig en is de hoogte hetzelfde gebleven. Het interieur laat zich het best omschrijven als industrieel, design & urban. De enorme open keuken geeft iedere gast letterlijk een kijkje in de keuken. Comfortabele banken, stoere barkrukken, strakke tafels en geweldige lampen maken dat MaMa Kelly de looks heeft.

Website: MaMa Kelly

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.