Suikerspin burrito | ‘Burrito’ gevuld met ijs

23-6-2017

We kunnen er niet meer omheen, burritos of tacos gevuld met ijs zijn trendy! Recent hebben we Sugar Sugar gespot, een dessert winkel in Ontario, Canada. Sugar Sugar serveert een suikerspin burrito gevuld met ijs. Het ideale dessert voor de echte zoetekauw.

Suikerspin burrito

Om de suikerspin burrito te maken start Sugar Sugar met het uitspreiden van een grote suikerspin in de vorm van een tortilla. Vervolgens worden er een aantal bolletjes ijs (het maakt niet uit welke smaak) in het midden van de ‘tortilla’ gelegd. Als laatst wikkelt een medewerker de suikerspin om het ijs totdat het er mooi en strak uitziet.

FoodBeast zegt dat de suikerspin burrito niet hetzelfde eet als een normale burrito, maar wel een grappige smaakbelevenis is, met texturen die je niet zou verwachten.

IJssalons voor op je bucketlist

Ben je ook zo’n zoetekauw en liefhebber van ijs, kijk dan eens op deze lijst met ijssalons voor op je bucketlist. Heb je een ijssalon en wil je inspiratie opdoen voor nieuwe ijssmaken, probeer dan eens om Liefmans ijs te maken en ijssalon ‘The Tipsy Scoop’ in New York serveert alleen ijs met alcohol.

Bron: Foodbeast

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.