Liefmans ijs | Bij ijssalon Bon Appetit Breda

15-6-2017

Ben jij ook dol op Liefmans bier en ijs? Dan moet je naar ijssalon Bon Appetit in Breda. Daar verkopen ze sinds vorige week Liefmans ijs. Nóg beter, op dit moment wordt er door ijssalon Bon Appetit en stadsblog InBreda een actie gehouden waarbij er binnenkort 100 Liefmans-ijsjes uitgedeeld worden. De Liefmans-ijsjes zullen geserveerd worden in een speciaal Liefmans glas, dat je mag houden.

Liefmans ijs door Bon Appetit

Eigenaar van ijssalon Bon Appetit Edwin van Es: “Wij hebben het ijsje ontwikkeld tot dat het perfect was en vorige week deze ijssmaak op onze Facebookpagina gezet en toen ging het hard. Tot op heden is onze Facebook post meer dan 300.000x bekeken en zijn er meer dan 3.800 reacties.”

De actie is een samenwerking tussen ijssalon Bon Appetit, InBreda en Liefmans. InBreda is een stadsblog  die blogt over wat Breda te bieden heeft. Peter van den Broek, Account Manager bij InBreda zei het volgende: “InBreda is een sterke community die het verhaal van Breda laat zien. Afgelopen zaterdag postten wij een foto van het Liefmans ijs op onze Facebookpagina waarna het door velen geliked en gedeeld werd. Ook ontvingen wij vele positieve reacties. Wij zijn vervolgens zelf naar IJssalon Bon Appetit gegaan om het ijs buiten op een bankje te proeven. Zo is het idee van de actie ontstaan. De actie heeft tot nu toe, alleen op Facebook, al bijna een half miljoen mensen bereikt. Een leuke actie van drie bedrijven die viral gaat. Het zou mij niks verbazen als Liefmans ijs in steden zoals Eindhoven, Maastricht en Tilburg ook goed verkocht zou worden. Tot wanneer de actie duurt, is nog niet bekend. Wel is het Liefmans ijs de hele zomer te verkrijgen. Het is dus niet zo dat er alléén maar 100 ijsjes worden uitgedeeld.”

Deze actie is niet alleen lekker, maar laat ook de impact van Social Media zien. En een leuk voorbeeld van samenwerken! Wil jij kans maken op een van de 100 Liefmans ijsjes, laat dan op de actiepagina zien met wie jij Liefmans ijsje wilt proberen.

Inspiratie

Ben jij dol op ijs of werk jij bij een ijssalon? Kijk dan ook eens naar ons artikel ijssalons voor op je bucketlist, en doe je inspiratie op.

 

Website: De ijssalon van Breda

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.