Magic Cabaret Theater Diner bij Pannenkoekenhuys ‘t Noorden

5-11-2021

  • Rob & Emiel bij pannenkoekenhuys 't NoordenRob & Emiel bij pannenkoekenhuys 't Noorden
  • Magic Cabaret Theater Diner bij pannenkoekenhuys 't NoordenMagic Cabaret Theater Diner bij pannenkoekenhuys 't Noorden
  • Magic Cabaret Theater Diner bij pannenkoekenhuys 't NoordenMagic Cabaret Theater Diner bij pannenkoekenhuys 't Noorden

Restaurant ’t Noorden (van Aalten) presenteert in 2021 en in 2022 The Original “Magic Cabaret Theater Diner” met Rob en Emiel. Een avondvullende show en een heerlijk 5-gangen diner in een smaakvolle combinatie. Een compleet verzorgde avond uit met vrienden, familie, je sportvereniging, team, collega’s of het hele bedrijf. Tijdens deze avond gooien zij alle remmen los om iedereen een onvergetelijke avond te bezorgen.

Het enthousiasme van pannenkoekenhuys ’t Noorden spat er altijd af! Ze organiseren elk seizoen weer gave evenementen voor hun omgeving, zo schreven we al eens over het ‘Aaltens Senioren Songfestival’, met drones een pannenkoek aan tafel bezorgen enzovoorts. En ook nu organiseren zij met hun leukste horeca team van Nederland weer een bijzonder evenement voor een pannenkoekenhuys, een avond vol magie, humor, verwondering, persoonlijke aandacht en lekker eten samen! Lees verder om te kijken op welke avonden het ‘Magic Cabaret Theater Diner’ plaatsvindt en de tijden. Toegangskaarten koop je op hun website.

leestijd: 1 minuut

Magic Cabaret Theater Diner op 25 november, 14 december en 13 januari

Vanaf 18:30 bent u van harte welkom, 19:00 uur beginnen we. De prijs is 49,50 p.p. (exclusief €1,- servicekosten) inclusief uitgebreid diner & show. De dranken zijn exclusief. De show is te zien op donderdag 25 november, dinsdag 14 december en donderdag 13 januari.

Tijdens deze avond van cabaret, mentalisme en vlugge vingers nemen Rob en Emiel je mee naar het theater van ‘t Noorden en beleef een humoristisch, origineel, verrassend, sfeervol, verfrissend en culinair avondje weg! Bovendien onvoorspelbaar, want de show wordt niet alleen voor, maar ook mét het publiek gemaakt.

Alle remmen gaan los

Deze fantastische avond begint met een heerlijk voorgerecht in het sfeervolle familie restaurant van ’t Noorden, daarna begint de avond vol met magie in ons theater. U kunt tijdens het tweede tussengerecht en hoofdgerecht even nadenken en nagenieten van de show. Hierna wordt u wederom meegenomen naar het theater waar u van de ene verbazing in de andere valt. Na dit magische optreden gaat u genieten van het dessert, waarna de heren u nog gaan verrassen met een spetterend optreden. En als u denkt dat het is afgelopen, is het nog maar net begonnen… Alle remmen gaan los om u een onvergetelijke avond te bezorgen!

Rob en Emiel

Rob en Emiel werden bij het grote publiek bekend als finalisten van het programma: De Nieuwe Uri Geller, waarin mentalisme centraal stond. Daarnaast werden hun acts op verschillende nationale en internationale wedstrijden met goud beloond. In 2006 kregen zij een eervolle onderscheiding voor hun komische presentatie en wonnen de Grand Prix, de hoogst haalbare Nederlandse goochelprijs. Maar de hoogste onderscheiding die zij mochten ontvangen, was de titel Beste Mentalisten ter Wereld. Daarmee behoren zij officieel tot de absolute wereldtop!

Reserveren?

Wilt u verzekerd zijn van een compleet avondje uit? Met het Magic Cabaret Theater Diner van Rob en Emiel wordt u de hele avond volledig in de watten gelegd en verrast door de vele bijzondere acts. Rob en Emiel bieden een unieke show die omschreven kan worden als een originele combinatie van cabaret, magie, stand-up comedy en mentalisme. Reserveer hier voor donderdag 25 november, dinsdag 14 december en donderdag 13 januari.

Website: Familie restaurant en pannenkoekenhuys 't Noorden

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.