Partycentrum ’t Noorden organiseert het Aaltens Senioren Songfestival

25-2-2020

  • Aaltens Senioren Songfestival bij partycentrum 't Noorden
  • Aaltens Senioren Songfestival - deelnemer Willy Hüning, organisator Jozette van Breugel en presentator Richard Jongetjes

Niet in Rotterdam of Maastricht maar in AALTEN wordt op zondagmiddag 15 maart het Aaltens Senioren Songfestival georganiseerd. Van 14:00 tot 17:00 uur hebben Aaltense senioren de mogelijkheid om hun muzikale talenten te laten horen of dit nu zang, instrumentaal of een groep is!

Vorige week hadden we een artikeltje over het First Dates Dinner bij De Beren Roermond in maart en nu gaat Partycentrum ’t Noorden hun eigen Aaltens Senioren Songfestival organiseren. Wij zijn benieuwd of er misschien nog kandidaten van dit songfestival geschikt zijn voor de Voice Senior. Een leuk idee om op lokaal niveau in te spelen op dit soort populaire tv programma’s!  

Het Aaltens Senioren Songfestival

Een driekoppige jury zal de kandidaten beoordelen en een uiteindelijke winnaar uitkiezen. De jury bestaat uit niemand minder dan wethouder Joop Wikkerink, Marco van Lochem van radiostation AFM en de muzikale Gilbert van Zolingen. Verder zal talentverbinder Richard Jongetjes de show begeleiden en presenteren. Kortom, het belooft een gezellige en muzikale middag te worden.

Iedereen is van harte welkom om in het publiek plaats te nemen en de talenten aan te moedigen! Entree bedraagt €5,00 inclusief een kopje koffie en een warm hapje. Om 13:30 uur is de zaal geopend en wordt u ontvangen met een kopje koffie, waarna je kunt genieten van het songfestival!  Aansluitend is er de mogelijkheid om een broodmaaltijd te nuttigen bij ’t Noorden. Hiervoor moet je echter wel reserveren via 0543-472551.

Website: Partycentrum 't Noorden

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.