First Dates Dinner bij De Beren Roermond

19-2-2020

  • First Dates Dinner zonder camera's bij De Beren Roermond
  • First Dates Dinner zonder camera's bij De Beren Roermond

De eerste editie gebaseerd op het welbekende tv-programma is een feit. Restaurant De Beren Roermond gaat op woensdagavond 18 maart tientallen keren voor Cupido spelen. Tijdens een speciale First Dates-avond kunnen potentiële koppels komen daten en eten in de welbekende horecagelegenheid aan De Markt.

First Dates Dinner zonder camera’s bij De Beren Roermond

Gebaseerd op het populaire tv-programma First Dates heeft eigenaresse Sanne Cox bedacht om afspraakjes te regelen voor singles uit Roermond en de regio: ,,Geïnteresseerden van jong tot oud kunnen zich opgeven door een vragenlijst in te vullen en aan de hand van de antwoorden gaat het team matches maken. De eerste 30 aanmeldingen hebben we al binnen!”.

Tijdens de date worden de koppels een handje geholpen, omdat een eerste date natuurlijk heel spannend kan zijn. ,,Op tafels komen kaartjes te staan met vragen die de koppels aan elkaar kunnen stellen om ongemakkelijke stiltes te voorkomen. In tegenstelling tot de bekende variant van tv is dit First Dates dinner ook zonder camera’s. De enige getuigen zijn de andere koppels en medewerkers van het restaurant.”, aldus Cox. Tijdens de date kunnen de gasten genieten van alle gerechten van de kaart, waarna ze er samen uit zullen moeten komen wie uiteindelijk het diner gaat betalen of dat ze de rekening delen.

Na het afspraakje wordt hen door De Beren gevraagd of er een tweede date in zit. ,,Als er een vonk is ontstaan, gaan wij zeker kijken of we het een vervolg kunnen geven.”, verzekert Cox, “En daar blijft het niet bij. Onder de deelnemers wordt een Sharing Dinner voor twee personen verloot!” Geïnteresseerden kunnen zich tot en met 7 maart opgeven door het formulier in te vullen en wanneer het restaurant een match heeft gevonden, wordt er een uitnodiging verstuurd.

Bron: Cox & Co

Website: De Beren    

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.