Crypto Street Restaurant in Clearwater Beach, Florida

11-1-2022

  • credits Crypto Street Restaurant Floridacredits Crypto Street Restaurant Florida
  • credits Crypto Street Restaurant Floridacredits Crypto Street Restaurant Florida
  • credits Crypto Street Restaurant Floridacredits Crypto Street Restaurant Florida
  • credits Crypto Street Restaurant Floridacredits Crypto Street Restaurant Florida

Op 27 december opende een nieuw restaurant met een cryptothema, Crypto Street Restaurant, in Clearwater Beach, Florida. De eigenaar van het restaurant creëerde een omgeving die zijn klanten uitnodigt om te praten over cryptocurrencies ofwel digitaal geld op een gedecentraliseerd platform, blockchain. De kunst in deze nieuwe bistro op de begane grond van het Residence Inn hotel van Marriott toont raketschepen, bitcoin-symbolen, citaten van Elon Musk en Jeff Bezos en illustraties van de honden meme van dogecoin.

leestijd: 2 minuten

Het accepteren van cryptocurrency wordt langzaamaan populairder in de horeca. We hebben het afgelopen jaar meer hotels, kunstgalerijen en zelfs een bezorgservice gespot die cryptocurrency als betaling accepteert. Zoals bij de Artspace in het Claridge’s hotel en de recepten box-service, On The Table in het VK. Halverwege 2021 kondigden The Pavilions Hotels & Resorts (met Hotel de Toren in Amsterdam in hun portfolio) ook aan dat ze cryptocurrency uit elk land accepteren voor hotelboekingen.

Waarom cryptocurrency accepteren?

De eigenaar van het Crypto Street Restaurant, Ricardo Varona, begon het restaurant na een gesprek met zijn 24-jarige zoon die hem er uiteindelijk van overtuigde dat cryptocurrencies niet waardeloos zijn. Nu hoopt hij meer mensen te interesseren voor de valutatrend en misvattingen hierover uit de wereld te helpen. Sinds de opening van het restaurant helpt hij bezoekers zelfs bij het opzetten van accounts op Coinbase. Crypto Street Restaurant accepteert alle cryptocurrencies, zegt Varona. In een interview met de Tampa Bay Times zegt hij: “Tot nu toe hebben we een paar transacties in crypto gehad, hoewel meerdere mensen aangaven geïnteresseerd te zijn om het te gaan gebruiken. Er zijn ook mensen die net hun coins hebben verkocht of het willen bewaren voor op lange termijn. Maar veel mensen begrijpen dat het gebruik ervan waarde toevoegt”.

Op het menu bij Crypto Street Restaurant

Op het menu staan ​​de all American burgers maar ook gerechten met invloeden uit Cuba, Mexico en Spanje. De namen van zijn gerechten zijn gebaseerd op de bekende crypto’s, zoals zijn ‘Dogedog’ hotdogs, ‘Crypto Cuban’ sandwiches en ‘To The MOOOONNN!’ brownie ijscoupes. Eén van zijn charcuterieborden heet: hoe noem je een persoon die alleen in bitcoins handelt: Maximizers. Niemand bestelt een clubsandwich, maar de blockchain-club is populair. Bekijk onderstaande video voor een impressie.

Website: Crypto Street Restaurant

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.