Creamistry lanceert ‘the Croffle’ | Een croissant x wafel hybride

20-5-2022

  • liquid nitrogen ice cream concept Creamistry debuts the Croffleliquid nitrogen ice cream concept Creamistry debuts the Croffle
  • liquid nitrogen ice cream concept Creamistry debuts the Croffleliquid nitrogen ice cream concept Creamistry debuts the Croffle

Creamistry, een in Californië gevestigd concept dat gespecialiseerd is in vloeibaar stikstofijs en andere bevroren lekkernijen, heeft ‘the Croffle’ gelanceerd, een decadente croissant-wafel hybride versierd met verse room, toppings en sauzen. De Croffles, vers van het ijzer met een zoete suikerglazuur, zijn verkrijgbaar in zes heerlijke variëteiten en ook als ‘bouw je eigen’ variant. De Croffles zijn nu verkrijgbaar in de Cerritos (CA) locatie als test. De Croffles zullen later deze zomer op meer Creamistry-locaties verkrijgbaar zijn.

Alhoewel wij al eerder schreven in een trends in het kort over the Croffle, vinden we het altijd leuk om over food hybride concepten te schrijven en foto’s ervan te publiceren, verder in het artikeltje nog een paar voorbeelden. We hebben zelfs al een Nederlands recept gezien voor een Croiffle. Inspiratie voor ijssalons of bakkers?

Leestijd: 2 minuten

Zo werkt het bij Creamistry

Croffles zijn momenteel alleen verkrijgbaar bij Creamistry Cerritos (11442 South St. Cerritos, CA 90703), maar zullen later deze zomer op meer locaties beschikbaar komen.

Bij Creamistry werkt het als volgt: Klanten kiezen een portiegrootte, dan een ijsbasis (Signature Premium, Vegan Coconut, Vegan Cashew, of Non-Dairy Sorbet) en één van de meer dan 20 smaken. Klanten kunnen hun bestelling verder aanpassen met een selectie van premium toppings, mix-ins, en upgrades zoals snoepjes, koekjes en granen, vers fruit, sauzen, op maat gemaakte wafels, en vers gebakken brownies. Elk bolletje wordt met de hand gemaakt met behulp van vloeibare stikstof, wat een zachte, rijke en decadente ijservaring creëert. Andere menu-onderdelen zijn Creamistry Creations – combinaties van premium ijs, toppings en sauzen, NitroShakes, ijssandwiches, en affogato’s, allemaal aanpasbaar en vers gemaakt op bestelling.

Over de maker van ‘the Croffle’ | Creamistry

Creamistry, opgericht in 2013 en in franchise sinds 2014, is een in Fullerton, Californië gevestigde franchise die op bestelling gemaakt vloeibaar stikstofijs serveert met hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten met een keuze uit meer dan 50 smaken, toppings en mix-ins. Momenteel zijn er meer dan 30 winkels open en actief in vijf staten, waaronder Californië, Arizona, Texas, Louisiana, en Georgia. Voor meer informatie, bezoek hun website.

We schreven al eerder over een paar hybrides zoals de Cheeseburger Dumplings, the Crospresso, the Tacro en natuurlijk de beroemdste: the Cronut.

Website: Creamistry

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.