Beste artikelen | Meest gelezen in 2016

30-12-2016

  • Best gelezen

Aan het einde van het jaar geen ‘Trends in het kort’ maar een mooie lijst met de best gelezen artikelen van het afgelopen jaar. De top vijf hebben we nog eenmaal voor je kort weergegeven. Ook in 2017 hopen wij jullie weer net zo te inspireren als dit jaar.

Wil je het volledige artikel lezen, klik dan op de titel. Veel leesplezier!

Koken op steen bij De Librije

Jonnie Boer besloot zijn wereldberoemde restaurant De Librije te verhuizen van het gelijknamige kloostercomplex in Zwolle naar de overdekte binnentuin van zijn hotel en wist één ding zeker: het middelpunt moest de keuken worden, gemaakt van Dekton by Cosentino.

Bram’s, Gourmet Frites

Op 11 februari 2016 opende Bram Ladage ‘Bram’s, Gourmet Frites’. Bij deze nieuwe, internationale formule wordt friet op een culinaire manier bereid en verkocht vanuit een opvallende, zwarte zeecontainer. De pilotstore staat op de Kop van Zuid in Rotterdam.

Terrastrends 2016

Het echte terrasweer liet dit jaar lang op zicht wachten maar de terrastrends werden er niet minder om gelezen. Wat mocht er op jouw terras afgelopen seizoen niet ontbreken? In dit artikel een door ons samengestelde lijst met verwachte producten die we in 2016 tegen zouden komen op de Nederlandse terrassen. In onze eerste trendpresentatie over het terras van dit jaar kwamen terrasproducten ook uitvoerig aan bod.

Foodhall 88 – eerste pop-up foodhal van Nederland

Foodhall 88, de eerste pop-up foodhal van Nederland werd donderdag 18 februari geopend in Tilburg. Er werd hard gebouwd in de hal van Gebouw 88 in de Spoorzone. Met weinig tijd op de klok opende de foodhal op tijd en kwam de geur van verse vis, vlees en groenten je tegemoet. Foodhall 88 was geopend tot eind april.

Egloo | verwarmt je ruimte voor een paar cent

Egloo geeft warmte zonder de hulp van elektriciteit of gas en kan ruimtes opwarmen voor slechts een paar cent per dag.

De Egloo is een simpel idee waarmee ruimtes voor slechts een paar cent per dag opgewarmd kunnen worden. Egloo is de nieuwe manier om te dealen met lagere temperaturen. De Egloo houdt de ruimte warm zonder dure kosten van gas of elektriciteit en zonder dat je meteen het heel huis moet opwarmen.

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.