Bram’s, Gourmet Frites

2-2-2016

  • Best gelezen

Op 11 februari 2016 opent Bram Ladage ‘Bram’s, Gourmet Frites’. Bij deze nieuwe, internationale formule wordt friet op een culinaire manier bereid en verkocht vanuit een opvallende, zwarte zeecontainer. De pilotstore komt te staan op de Kop van Zuid in Rotterdam.

Bram’s, Gourmet Frites gaat internationaal

Deze nieuwe, internationale formule in de zeecontainer gaat volgens Bram Ladage-vennoot Rocco Ladage wereldwijd dé standaard worden voor kwaliteitsfriet. Ze beginnen in Rotterdam maar ze krijgen steeds meer vraag uit het buitenland. Bij het nieuwe concept ‘Bram’s, Gourmet Frites’ draait het om ambacht. Van echte Hollandse aardappels uit de Hoeksche Waard worden dikke frieten met schil en al gesneden, voor de neus van de klanten. Omdat deze zo dik zijn nemen ze minder vet op. Ook maken ze gebruik van olie met ‘goede’ vetten.

Samenwerking met Herman den Blijker

Samen met Herman den Blijker ontwikkelden hij vijf nieuwe stoof gerechten: Pulled pork BBQ, Captain’s beef, Asian chicken stoof, de vegetarische Truffle mushroom en Pumpkin veal stoof.  Op deze manier wordt friet geen ‘side dish’ meer, maar een volwaardige maaltijdcomponent.

Over Bram Ladage

Bram Ladage is een familie bedrijf dat oorspronkelijk uit Rotterdam komt. Maar naast Rotterdam worden zij steeds verder daar buiten bekend. Er zijn naast de formule Bram Ladage  ook BroodExpress, Ezprezzo, Ladage Events, Ladagerie en The World. En met Bram’s wordt de stap naar het buitenland gezet.

De container is ideaal voor een franchise-ondernemer; deze wordt kant en klaar afgeleverd op locatie, is volledig ingericht en je kunt er dus meteen mee aan de slag.

Website: Bram Ladage

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.