Bammetjes Bier | Het zusje van de Pieper bier

9-6-2017

Bammetjes Bier, het nieuwe biertje van restaurantketen Instock, dit keer niet gemaakt van aardappels zoals het vorig jaar geïntroduceerde Pieper Bier, maar van broodresten.

Bammetjes Bier

Bammetjes Bier is het tweede biertje van Instock. Het is de opvolger van Pieper Bier, bier gemaakt van aardappels. Het bier gemaakt van brood doet denken aan een Weizen. Een biertje met een zomers karakter met een hint van banaan.

De lancering

Vandaag, vrijdag 9 juni, tussen 17:00 en 19:00 vindt de lancering van het Bammetjes Bier plaats en heffen ze het bierglas. Wij wensen de makers en medewerkers van Instock veel plezier!

Weer een duurzaam initiatief van Instock! Net als Toast Ale wat in Engeland op de markt is gekomen maakt Instock van broodresten die anders weggegooid zouden worden, een lekker biertje!

Andere duurzame initiatieven van Instock

Na het Pieper Bier introduceerden Instock vorige maand haar Instock Granola, granola gemaakt van bierbostel. De granola bestaat uit bierbostel, havervlokken, knapperige zaden en pitten, amandel, kaneel en zoete honing. Bierbostel is een eiwit- en vezelrijk graanproduct. Door dit bijzondere ingrediënt bevat de Instock Granola drie keer meer vezels dan de gemiddelde ontbijtgranen.

Bron: Evmi

Website: Bammetjes Bier

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.