Wonderball tafels | Interactief tafeltennissen

30-10-2017

 

Bounce, dé Ping Pong bar in Londen, creëert een digitale evolutie voor de ‘social gaming generatie’. Het Ping Pong café beschikt sinds kort over Wonderball tafels, hiermee kun je interactief tafeltennissen. Geschikt voor iedereen, ook voor degene die hier normaal niet heel goed in zijn. De toekomst ontmoet het traditionele en combineert technologie met old-school tafeltennis tafels.

Interactief tafeltennissen

Door middel van ‘projection mapping’ is het mogelijk om meerdere soorten games op één tafel te spelen. The Wonderball tafels bieden verschillende projecties aan waarmee je een middag of avond gaaf kunt tafel tennissen met een groep vrienden of tijdens een bedrijfsuitje. Er wordt gebruik gemaakt van een bal tracking systeem en de meest geavanceerde laser projection mapping die een 4K resolutie op de tafels projecteert. Dit gecombineerd met een ‘custom designed software’ zorgt voor een geweldige interactieve arcade, het houdt zelfs je score bij!

Bounce

Bounce in Londen is de eerste die de Wonderball tafels aanbieden. Zij hebben nu negen tafels verdeeld over twee vestigingen in Londen en verwachten het aantal uit te breiden in 2018. De tafels zijn perfect voor Family Entertainment Centra en Arcade Hallen over de hele wereld. Project mapping kent geen grenzen en is een evolutie voor de game wereld. Naast het beklimmen van een interactieve muur hebben we ook al interactief squashen gespot.

Website: Bounce Ping Pong

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.