Interactieve klimwand

5-10-2016

Begin dit jaar publiceerden we het brancheboekje over de Indoor Speelparadijzen in Nederland. Eén van de trends die wij spotten is de versnelde professionalisering van de branche. Zo zien we dit nu bij de klimwanden, welke dikwijls zijn geplaatst in de indoor speelparadijzen. De interactieve klimwand  van de faculteit aan het Aalto University Game Research in Finland stimuleert de professionalisering absoluut.

Interactieve klimwand

De interactieve klimwand combineert projectie en het volgen van lichaamsbewegingen om zodoende een interactief spel te ontwikkelen en een trainingsapplicatie. Het spel en de applicatie maken trainen leuk, motiveert kinderen en geeft feedback om je te helpen een betere klimmer te worden. Interactieve klimmen is geschikt voor verschillende niveaus en leeftijden. Het interactieve grafische spel kan op iedere wand geprojecteerd worden. Zelfs op smalle wanden kunnen honderden verschillende routes en spellen worden gespeeld. De visuele wand is ook leuk voor de toeschouwers en tevens zakelijk interessant, er kunnen ook verschillende logo’s en advertenties worden geprojecteerd.

Bron: Springwise

Website: Augmented Climbing

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.