What-a-Melon | IJs-inspiratie van Dominique Ansel

28-6-2018

Inspiratie uit Londen: de Dominique Ansel Bakery serveert softijs in een stuk Italiaanse watermeloen. Het ijs, genaamd What-a-Melon, is gemaakt met vers watermeloen sap en om het af te maken zijn de pitten gemaakt van pure chocolade. In 2017 werd het ijs al verkocht in één van de vestigingen in Tokio. Degene die deze zomer in Londen zijn, kunnen daar nu ook van genieten!

What-a-Melon en andere ijsjes | Pop Fleur

Naast de What-a-Melon uit de bakery in Londen kwamen we ook zijn nieuwste creatie tegen op Instagram: de Pop Fleur. Gemaakt met een lichte en verfrissende slagroomyoghurtijs met wakamomo (babybergperziken uit Japan). Wanneer je het omhoog duwt zie je het groeien. Pop Fleur wordt vanaf morgen (29 juni) verkocht in de Dominique Ansel Bakery in Soho, New York. Het ziet er geweldig uit en alleen al van de beschrijving van de smaak van Pop Fleur loopt het water ons in de mond.

Dominique Ansel Bakeries

Sinds de Cronut in 2013 schrijven we met regelmaat over de vele creatieve ingevingen van Dominique Ansel. Een kleine opsomming: we schreven over hoe hij met mensen omging die dagelijks in de rij stonden voor een cronut, hij maakte de milk & cookie shots, de Waffogato en bijvoorbeeld de zero gravity cake voor zijn bakkerij in Tokio. Als je ooit in de buurt bent van één van zijn bakkerijen of kitchens, ga daar dan lunchen! We bezochten de Dominique Ansel Kitchen en de bakkerij in New York en hebben echt genoten van de lunch en het ontbijt daar! Je kunt vestigingen vinden in New York, Tokio, Londen en de meest recente in Los Angeles.

Website: Dominique Ansel London

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.