VinaStraws | Cereal Straws om je plastic rietjes te vervangen

11-3-2021

  • Vina Straws made of rice
  • Vina Straws made of rice

Vanaf juli van dit jaar mag hier in Europa geen gebruik meer worden gemaakt van plastic artikelen voor eenmalig gebruik, zoals borden, bestek, rietjes enzovoortsTijd dus voor alle restaurants, hotels, snackbarren en bars om te zorgen dat je weet welke alternatieven je gaat gebruiken zodra de wet in gaat, maar beter nog wanneer we weer open mogen! In de loop der jaren hebben we veel vervangers gezien, zoals StroodlesWheat Straws en nog veel meer. Nu hebben we er weer één gespotCereal Straws! Ze kunnen worden gebruikt in koude of warme dranken en kunnen na het opdrinken worden opgegeten. De Cereal Straws zijn gemaakt van rijst en tapiocazetmeel en zijn 100% biologisch afbreekbaar. 

Cereal Straws van VinaStraws 

VinaStraws is er trots op bij te dragen aan het milieu door milieuvriendelijke wegwerpartikelen te ontwerpen en te produceren. n van hun producten zijn deze Cereal Steaws, ook wel rijstrietjes genoemd, gemaakt van 100% schone bronnen van rijst en andere granen. Naast dat je ze kunt gebruikten ter vervanging van je plastic rietjes, kun je ze ook opeten zonder dat je je zorgen hoeft te maken over je gezondheid! Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren blauw, groen, rood en wit maar ze kunnen ook gepersonaliseerd worden. Ze zijn verkrijgbaar in 3 maten en lengtes. 

Naast de cereal straws breidt VinaStraws haar onderzoek voortdurend uit en produceren ze steeds meer niet-plastic producten die een duurzame toekomst voor de aarde garanderen. Als bedrijf hebben ze zich verbonden aan een groene toekomst en omgeving en daar passen ze hun producten op aan. Zo schrijven ze onder andere op hun website: “We hebben maar één planeet, en op dit moment moeten we samenwerken om die te beschermen. Kleine handelingen kunnen een groot verschil maken en VinaStraws zal in de toekomst alleen milieuvriendelijke producten produceren en verkopen.”  

Website: Vina Straws

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.