Jutter Speijs | De onbemande shop-in-shop oplossing voor Hospitality

8-2-2019

  • Adams Market by Jutter SpeijsAdams Market by Jutter Speijs
  • Jutter Speijs Food MarketJutter Speijs Food Market
  • Jutter Speijs Food MarketJutter Speijs Food Market
  • Jutter Speijs Food MarketJutter Speijs Food Market
  • Jutter Speijs Food MarketJutter Speijs Food Market
  • De directie van Jutter SpeijsDe directie van Jutter Speijs

De minibar verleden tijd? Als het aan Jutter Speijs ligt wel. Jutter Speijs biedt een uniek “Food Market”-retail concept voor hotels. De onbemande foodmarkets van het bedrijf worden geplaatst in de lobby van een hotel en de gast kan zelf kiezen wat die meeneemt naar de kamer. Dat maakt de minibar automatisch overbodig. Jutter Speijs is inmiddels actief in diverse hotels in Nederland en hoopt dit jaar verder uit te breiden, in zowel binnen- als buitenland.

Jutter Speijs | 24/7 food market in je lobby

Voor zowel gast als hoteliers kan Jutter Speijs een fijne uitkomst zijn. Hotels zijn de dagelijkse kosten en moeite kwijt om de minibar te vullen en onderhouden. Voor gasten biedt de kleine winkel een uitgebreider assortiment met meer mooiere producten. De shops kunnen naar eigen wens ingevuld worden met lokale producten en bovendien wordt het design aangepast zodat het past bij de uitstraling van het hotel. Het vullen van de shops is in handen van Jutter Speijs, de hotelier heeft hier dus geen omkijken naar.

Voorbeelden shop-in-shops

In Nederland vind je de shop-in-shops van Jutter Speijs onder meer bij The James in Rotterdam, The Lancaster hotel in Amsterdam, Dutch Design Hotel Artemis, het Amrath Apart-Hotel Schiphol, The Match in Eindhoven, het Marriott in Rotterdam en in diverse vestigingen van de volgende hotelketens; Van der Valk Hotels, NH hotel Group en Postillion hotels.

We hebben in het buitenland al diverse concepten gespot in de hotellobby’s, zoals een vestiging van Starbucks of zoals in het Van der Valk Hotel in Eindhoven een vestiging van de lokale bakker. We hebben echter nog geen ‘winkelachtige’ omgeving terwijl dit natuurlijk prima binnen de huidige tijd past. Ook gasten hebben vaak haast en ‘even’ iets halen uit een winkeltje in de lobby is dan erg comfortabel. In 2016 hebben we al geschreven over een beetje vergelijkbaar initiatief van Stach in het Mercure Hotel Amsterdam City.

1000 onbemande gemakswinkels

Vorige maand werd nog bekend gemaakt dat het bedrijf de samenwerking is aangegaan met Lekkerland. Zij hebben als doel gesteld 1.000 nieuwe shops te openen in binnen- als buitenland. Hierbij richten ze zich niet alleen op hotelketens, maar ook op kantoorpanden!

Laurens de Kleine, medeoprichter van Jutter Speijs over de samenwerking met Lekkerland: ‘’Als snelgroeiende organisatie moet je je richten op de disciplines waar je mee wilt winnen, je wilt jezelf onderscheiden van de rest en unieke waarden toevoegen voor je klanten, de andere aspecten moet je overlaten aan de andere winnaars binnen hun discipline, Lekkerland is voor ons zo’n winnaar. Zij zijn een belangrijke logistieke partner voor uitrol in een aantal Europese landen. Lekkerland heeft door deze samenwerking toegang verworven tot een nieuwe markt, een onontgonnen gebied binnen foodservice waar Jutter Speijs het verschilt maakt.‘’

Website: Jutter Speijs 

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.