STACH de nieuwe shop in shop formule in het Mercure hotel Amsterdam City

5-2-2016

De Amsterdamse eetwinkel STACH, bekend van zijn verantwoorde to-go producten en (on)bekende specialiteiten van lokale leveranciers, heeft een shop in shop formule geopend in het Mercure Hotel Amsterdam City.

Foodshop STACH

STACH, de Amsterdamse eetwinkel, met verantwoorde to-go producten en (on)bekende specialiteiten van lokale leveranciers heeft een foodshop geopend in Mercure Hotel Amsterdam City. STACH heeft al negen verschillende vestigingen verspreid over Amsterdam, Utrecht & Overveen en daar komt deze shop in shop formule bij.

In de nieuwe foodshop heeft de gast keuze uit producten als lokale bieren, healthy bars, vers gebakken koeken, salades en kant-en-klare maaltijden. “Met de veranderende behoeftes van onze gasten is het belangrijk om constant op zoek te gaan naar concepten die deze behoeftes beantwoorden. STACH helpt ons in het bieden van een unieke en kwalitatieve eet-beleving in een laagdrempelige sfeer. Daarbij is STACH, net als Mercure, ‘locally inspired’ waardoor het concept precies past bij onze belofte; een unieke ervaring geïnspireerd door de lokale omgeving”, aldus Ad Hoondert, de General Manager van het hotel.

Nieuwsgierige (hotel)gasten

De foodshop heeft in korte tijd al veel nieuwsgierige (hotel)gasten mogen ontvangen. Vooral de verse salades en Hollandse producten als stroopwafels zijn erg in trek. “De uitstraling van STACH geeft onze hotellobby een nieuwe impuls. Het veroorzaakt een gezellige bedrijvigheid waardoor onze gasten langer in de bar en lobby blijven hangen. Ook niet-hotel gasten en omwonenden zijn van harte welkom in ons hotel om gebruik te maken van het STACH assortiment. Daarmee willen we natuurlijk graag de link maken met iedereen in de lokale omgeving van het hotel”, aldus Ad.

Website: STACH

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.