De Bakkerij verzorgt het ontbijt bij hotel Eindhoven

27-8-2015

  • Fotograaf Jaro van Meerten
  • Fotograaf Jaro van Meerten
  • Fotograaf Jaro van Meerten
  • Fotograaf Jaro van Meerten
  • Fotograaf Jaro van Meerten
  • Fotograaf Jaro van Meerten
  • Fotograaf Jaro van Meerten

Het Van der Valk hotel in Eindhoven is de samenwerking aangegaan met Bakkerij Schellens. In de ontbijtzaal is een ambachtelijke bakkerij gerealiseerd. Hier wordt het brood en de banketproducten vers bereid en geserveerd, voor de ogen van de gasten. Een store-in-store die ‘instantly fresh’ brood serveert.

Wereldwijd zijn er steeds meer grote internationale hotels die de samenwerking aangaan met formules die in de lobby kleine pick-up punten vestigen. Zo hebben we zelf bijvoorbeeld in diverse hotellobby’s kleine vestigingen van Starbucks en lokale bakkers gezien. Het AMCE hotel in Chicago werkt bijvoorbeeld samen met de Weston Town Bakery in de lobby. Als gast kun je hier trouwens ook gebruik maken van hun, bijna ouderwetse, Knock ‘N Drop service voor het ontbijt.

De bakker verzorgt het ontbijt bij het Van der Valk hotel Eindhoven

De Bakkerij Schellens en het Van der Valk hotel Eindhoven spelen met deze instore bakkerij in op de behoefte van ‘instantly fresh’ en ambachtelijk. Daarnaast ga je de interactie aan met je gasten en biedt je kwaliteit en de keuzevrijheid. Even snel iets kleins halen om snel te ontbijten of genieten en wakker worden in de ontbijtzaal. Daardoor wordt het ontbijt ook onderdeel van de food-als-beleving trend.

Gasten kunnen een kijkje nemen achter de schermen en hebben onder andere keuze uit Fries Roggebrood, croissantjes, diverse tarwebolletjes, spelt- en desembroodjes, worstenbroodjes en verschillende vruchtenvlaaitjes.
Volgens Rick Polman, directeur Van der Valk Eindhoven is de Bakkerij Schellens een unieke toevoeging aan het hotel en verhoogt de aanwezigheid de versbeleving voor zijn gasten. De Bakkerij speelt in op veranderende behoeften, trends en ontwikkelingen in de markt. Daarnaast werken ze met thema’s en seizoensgebonden. Beide partijen richten zich op zijn eigen core business.

Bron: Schellens

Website: Van der Valk Eindhoven

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.