Jajem Jenever | Kerstballen gevuld met jenever

13-12-2017

  • Jajem KerstballenJajem

Het Amsterdamse jenevermerk Jajem bestaat deze maand 2 jaar. Dit zal groots gevierd worden in de Kopstootbar aan het Leidseplein, wat tevens de eerste horecazaak is die de mannen achter het merk openden. Om het te vieren kun je onder meer kerstballen kopen die gevuld zijn met de jonge jenever!

Jajem Jenever

Donderdag 28 december wordt het 2-jarig bestaan van Jajem in de Kopstootbar gevierd. Speciaal voor deze aangelegenheid blijft de bar vier uur langer open. Dit betekent dat er tot 05.30 uur ’s nachts doorgefeest zal worden. Dat de heren een feestje weten te vieren hebben we vorig jaar gezien en ook dit jaar hebben de mannen heel wat in petto voor alle feestgangers. Zo zal het bijvoorbeeld mogelijk zijn om tijdens de avond een tatoeage te bemachtigen van Ben de Boef.

Kerstballen gevuld met jenever

Speciaal voor het jubileum zijn er kerstballen gemaakt die gevuld zijn met de jonge jenever. Deze zijn uiteraard bedoeld om in de boom te hangen, zodat ze op een goed moment genuttigd kunnen worden. De kerstballen komen in 2 varianten; een bal gevuld met de bekende witte jenever en één gevuld met een speciaal chocolade-aardbei-likeur. De kerstballen zijn voor €6,50 verkrijgbaar in de Kopstootbaar of te bestellen via sarah@jajem.amsterdam. We hebben recent gezien dat kerstballen gevuld met whisky, gin of wodka erg populair zijn. Het artikel over deze kerstballen van The Lake Distillery is erg vaak gelezen!

Limited Edition

Ook dit jaar brengt Jajem weer een Limited Edition uit. De allereerste batch in 2015 heeft voor deze speciale fles 2 jaar gerijpt, wat zorgt dat het biologische jenevermerk totaal anders wordt ervaren. De Limited Edtion is vanaf 28 december verkrijgbaar bij verschillende slijterijen of wederom te bestellen via sarah@jajem.amsterdam.

Website: Jajem Jenever

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.