Whisky kerstballen | Eén voor de boom, één voor jezelf

27-10-2017

  • Lake Distillery
  • Lake Distillery

Zoals het klassieke liedje gaat, ‘Christmas time, whisky and wine!’ … of zo iets! Kerstmis nadert snel en The Lakes Distillery geeft deze kerst een bijzonder tintje met Whisky kerstballen, of kerstballen  gevuld met The Lakes Vodka of The Lakes Gin. Kerstballen met drank voor in de kerstboom en om na het kerstdiner op te drinken! Ook een leuke manier om drankjes te serveren in bars en restaurants rondom de kerstdagen!

Kerstboom gevuld met whisky kerstballen

Het assortiment omvat een selectie van enkele kerstballen met 20cl drank en een prachtig lint, je kunt kiezen tussen kerstballen gevuld met The Lakes Gin, The Lakes Vodka of The ONE British Isles Blended Whisky. Er zijn ook geschenkdozen beschikbaar die elk zes kerstballen gevuld met 5cl drank bevatten, ook gevuld met de dranken van The Lakes Distillery, met een whisky set, een vodka set en een gin set. De vodka- en gin-sets bevatten een exclusieve preview van de gearomatiseerde vodka en gin likeuren waar door liefhebbers naar uitgekeken wordt.

De whisky kerstballen van de Lakes Distillery zijn al vanaf eind september 2017 beschikbaar in de detailhandel in het Verenigd Koninkrijk en op hun website.

Website: The Lakes Distilliry 

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.