Jajem Jenever | Zo vier je een verjaardagsfeestje!

4-1-2017

  • Jajem
  • Jajem
  • Jajem

Het biologische Amsterdamse jenevermerk Jajem bestond eind december 1 jaar en dit moest natuurlijk groots gevierd worden. Daarom zijn er in de eigen Kopstootbar 300 Limited Edition flessen te koop van 1 jaar gerijpte Jajem en werd er een verjaardagsfeest georganiseerd.

Jubileum Jajem Jenever

Het is alweer een jaar geleden dat het Amsterdamse jonge jenevermerk Jajem werd geboren. Een jaar verstreek waarin Jajem opeens overal in Amsterdam opdook. De knappe koppen achter het vernieuwende kopstootje, Sunny, Maarten en Jamie, konden dit jubileum uiteraard niet onopgemerkt voorbij laten gaan en pakten groots uit door een feest te organiseren. Het werd gevierd in de Chicago Social Club in Amsterdam op 27 december jongstleden. Het dak ging eraf met optredens van verschillende DJ’s. Uiteraard ontbrak het niet aan Jajem op het feest, degene die jarig is dient immers te trakteren!

Kopstootbar

De Kopstootbar is de eigen bar van Jajem. Na flink wat borrels in het succesvolle pop-up concept op de Zeedijk opende de bar in augustus definitief zijn deuren aan het Leidseplein. In de bar kunnen er naast jenever ook ‘simpele’ gerechten besteld worden, worden er internationale kopstootjes geserveerd en staat er regelmatig een DJ achter de draaitafels.

Jajem Jenever

Jajem is een biologisch Amsterdams jenevermerk. Door de combinatie van de ingrediënten vlierbloesem, citroengras en hibiscus ontstaat de specifieke, zachte smaak van Jajem, wat overigens het oud-Amsterdamse woord is voor jenever. Jajem wordt lokaal gebrouwen in de hoofdstad en blaast het traditionele ‘Dutch Courage’ weer nieuw leven in.

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.