House of Caviar & Fine Food | 3 pop-ups in Rotterdam, Den Haag en Amsterdam

17-12-2020

  • Pop Up House of Caviar & Fine Food in Joelia, Rotterdam
  • Pop Up House of Caviar & Fine Food
  • Pop Up House of Caviar & Fine Food

Volgens kaviaarondernemer Ashkan Mossafaian van House of Caviar & Fine Food is er een grote vraag naar luxeproducten als kaviaar. “Ondanks deze lastige tijd kun je met kaviaar een daverend einde maken aan het jaar.” Ashkan Mossafaian opent drie pop-up stores in Rotterdam, Den Haag en Amsterdam om aan de behoefte van consumenten te voldoen. “Kaviaar zorgt voor extra luxe tijdens de feestdagen en juist nu willen mensen thuis iets bijzonders doen”, aldus de eigenaar van House of Caviar & Fine Food.

Kaviaar geeft luxegevoel en is een leuk ritueel

Het kaviaar-ritueel: open het blikje kaviaar, schep met een benen lepeltje (een metalen lepeltjes haalt de smaak weg) de kaviaar eruit en leg dit op de muis van je hand. Wacht tien seconden en slurp het dan op. Ashkan Mossafaian geeft aan dat je er een rijpe champagne of ijskoude wodka bij moet drinken, volgens hem een perfecte combinatie. Zijn tip: Ruinart Champagne, het oudste champagnehuis van Frankrijk.

House of Caviar & Fine Food | Pop-up Rotterdam

Woensdag 16 december, is de pop-up store van House of Caviar & Fine Food in Rotterdam feestelijk geopend door Mario Ridder, chef van sterrenrestaurant Joelia in het Hilton Hotel. Mario Ridder: “De tijd waarin we blonde Beluga aten is voorbij, maar de kaviaar die nu wordt geproduceerd, is van zeer goede kwaliteit, gezond en betaalbaar. Kaviaar is een uitstekende smaakbegeleider bij vis, schaal en schelpdieren, aardappelen en blini’s. Je kunt al een blikje kaviaar kopen vanaf 25 euro.

Pop-up Den Haag en Amsterdam

Op de plek waar Winston Churchill en prins Bernard ooit hun sigaren rookten, heeft Mossafaian in de voormalige sigarenwinkel De Graaff in de Heulstraat 27 in Den Haag ook een pop-upstore geopend. Mossafaian: “Dit is bijna heilige grond door alle coryfeeën die hier zijn geweest.”

Eind deze week volgt een pop-up op de Dam in Amsterdam in een winkel van Won Yip. De flagship store in het Hilton Hotel Amsterdam is ook open. House of Caviar & Fine Food levert sinds 1999 aan gerenommeerde toprestaurants en groothandels.

Website: House of Caviar & Fine Food

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.