Hotelnacht Summer Staycation | Balcony & Beats en DJ Roomservice

3-7-2020

  • Hotelnacht - Balcony & Beats bij Hotel Jakarta
  • Hotelnacht - Balcony & Beats bij Hotel Jakarta
  • Hotelnacht - DJ room service bij The Student Hotel
  • Hotelnacht - Diner at the INK Hotel Amsterdam
  • Hotelnacht - Het terrasponton bij Het Scheepvaartmuseum - credits Twycer

Op woensdag 1 juli is de Hotelnacht Summer Staycation gestart. Amsterdammers kunnen in de maanden juli en augustus vakantie vieren in eigen stad. De eerste evenementen van het zomerprogramma zijn inmiddels bekend.

We hadden al over dit initiatief geschreven maar vinden het programma zo leuk dat we daaraan nog een artikeltje wijden. Wat dacht je van Balcony & Beats bij Hotel Jakarta? Of een DJ Roomservice van The Student Hotel? Een Cocktail Cruise van Blue Boat Company? Lees verder over nog veel meer initiatieven.

Leestijd: 1 minuut

Tijdens de Hotelnacht Summer Staycation | Balcony & Beats

Zo kan er gedanst worden op de balkons van de kamers van Hotel Jakarta tijdens Balcony & Beats, kun je op je kamer je eigen dansfeestje bouwen dankzij de DJ Roomservice van The Student Hotel, kun je naar een klassiek-concertdiner in de Beurs van Berlage,  meevaren met een Cocktail Cruise van Blue Boat Company, deelnemen aan een champagne-tasting, deelnemen aan een Private Cocktail Tasting bij INK Hotel, naar een Paella Party bij Room Mate Aitana of een Masterclass mondkapjes maken onder leiding van een topontwerper bij het Tropenmuseum.

Campingrestaurant

Tijdens Hotelnacht opent Michelinster-restaurant Vermeer een campingrestaurant in de oudste kapel van Amsterdam. Vanaf 8 juli kun je op deze tijdelijke camping genieten van een smakelijke barbecue-maaltijd voor een toegankelijke prijs. Ook zijn er diverse recreatiemogelijkheden. Hotelnacht-deelnemers krijgen een speciale ontvangst.

Zomerfeestjes

Honderden Amsterdammers hebben al een hotelkamer geboekt in één of meer hotels die deze zomer de deuren openen voor hun stadsgenoten. Zij kunnen twee maanden lang deelnemen aan verschillende culturele, creatieve en culinaire activiteiten. Komende weken worden er nog meer evenementen toegevoegd aan het zomerprogramma van de Hotelnacht Summer Staycation.

Steuntje in de rug

Een Hotelnacht boeken kan al vanaf 55 euro voor een tweepersoonskamer. Hierbij komen 15 euro Vakantiekosten (boekingskosten en entree voor de diverse activiteiten).  Deze speciale zomereditie van Hotelnacht is in het leven geroepen als steuntje in de rug voor de Amsterdamse hotels, musea en toeristische attracties, die komende zomermaanden veel minder buitenlandse bezoekers verwachten.

 

Website: Hotelnacht Amsterdam

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.