Summer Staycation in Amsterdam | Speciale Hotelnacht voor Amsterdammers

4-5-2020

  • Hotelnacht Summer StaycationHotelnacht Summer Staycation
  • Hotelnacht Summer StaycationHotelnacht Summer Staycation

Zomervakantie in eigen stad! Om de lokale horeca een steuntje in de rug te geven, wordt er een speciale editie van Hotelnacht georganiseerd: Summer Staycation. Voor een bijzondere prijs kunnen Amsterdammers op vakantie in hun eigen stad. In de maanden juli/augustus kunnen zij een Hotelnacht boeken bij de verschillende hotels en deelnemen aan kleinschalige culturele, culinaire en creatieve activiteiten.

Wil jij een vroegboekcode bemachtigen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van de Hotelnacht op hun website. Hierop vind je trouwens al wat meer informatie.

Summer Staycation in Amsterdam

Behalve logeren in de meest bijzondere hotels van de stad, kunnen zij deze twee maanden ook reserveren voor diners en brunches bij hotel restaurants, en deelnemen aan kleinschalige evenementen in verschillende hotels, musea en theaters. Naast de lokale horeca willen de organisatoren namelijk ook de culturele instellingen een hart onder de riem steken.

Deze speciale zomereditie van Hotelnacht wordt georganiseerd door HBMEO, in samenwerking met Amsterdam & Partners, Hoteliers.com en de gemeente Amsterdam. Eind mei start de Vroegboekactie en kunnen Amsterdammers een hotelkamer reserveren. Het Vakantieprogramma wordt later bekendgemaakt.

Hotelnacht

Sinds 2013 kunnen Amsterdammers elk jaar op vakantie in hun eigen stad tijdens Hotelnacht. Zij kunnen overnachten in de meest bijzondere hotels van de stad en deelnemen aan een uitgebreid programma met culinaire, creatieve en culturele evenementen. Zo kunnen zij zich toerist wanen in eigen stad.

Website: Hotelnacht Amsterdam

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.