Hotella Nutella | Een zoete hotel pop-up in januari 2020 in Napa Valley

22-11-2019

  • Hotella NutellaHotella Nutella
  • Hotella NutellaHotella Nutella
  • Hotella NutellaHotella Nutella
  • Hotella NutellaHotella Nutella

Een droom die uitkomt voor Nutella-fans van over de hele wereld, een pop-up Nutella-hotel opent in januari 2020 in Napa Valley, Californië. Geïnspireerd op Nutella®, The Original Hazelnut Spread®, trakteert de exclusieve pop-up die slechts één weekend duurt, drie Nutella-superfans en hun gasten op een onvergetelijke ontbijtervaring! Waar ze worden verwend met nieuwe en opwindende gerechten natuurlijk gemaakt met de hazelnootpasta. Consumenten die geïnteresseerd zijn om als hotelgasten te worden uitgenodigd voor het weekend van 10-12 januari 2020, kunnen op de website van Hotella Nutella vinden hoe ze hier kans op maken. Ze moeten onder andere een video maken die laat zien hoe Nutella hun ochtenden speciaal maakt. Je kunt hier ook alle wedstrijdregels vinden.

Eerder dit jaar schreven we over het pop-up Taco Bell Hotel en het Airbnb Barbie-huis. Het lijkt erop dat marketingafdelingen van bekende merken hun weg hebben gevonden naar de hotelwereld. We vragen ons af wanneer er een pop-up verschijnt in een Nederlands hotel en van welk merk?

Hoe ziet Hotella Nutella eruit?

Meer dan levensgrote potten met Nutella in het ontbijtdecor en op hazelnoot- en cacaopasta geïnspireerde hotelitems, moeten de winnende fans een weekend met de ultieme ontbijtervaring bieden! In de voetsporen van de Nutella-cafés in New York en Chicago, zal Hotella Nutella Nutella-liefhebbers onverwachte manieren bieden om hun liefde voor de hazelnoot te verspreiden. Ze mogen onder andere genieten van interactieve ontbijtsessies bedacht door het Nutella Weekend Breakfast Chef Team, een panel van culinair talent, met:

Een Nutella-ontbijtdiner met Geoffrey Zakarian: chef Geoffrey Zakarian van Iron Chef en Food Network brengt een serieuze dosis sterrenkracht naar de tafel en laat gasten zien dat je zelfs kunt dineren met Nutella.

Een hartige soulfoodbrunch met Tanya Holland: bekend om haar inventieve kijk op moderne soulfood- en comfortklassiekers, de chef, tv-persoonlijkheid en eigenaar van Brown Sugar Kitchen doordrenkt moderne zuidelijke ontbijtrecepten met de magie van Nutella.

Pancake Art with Dancakes: het getalenteerde pannenkoekenteam dat wereldwijd pannenkoekkunst uitvoert, virale video’s maakt en te zien is in diverse programma’s op televisie, gaat de fans leren hoe ze onvergetelijke pannenkoekontwerpen kunnen maken die familieplezier combineren met de heerlijke smaak van Nutella.

“Hotella Nutella combineert het hotelverblijf met een speciale ontbijtervaring waarmee ze hun fans laten zien dat je op verschillende manieren van Nutella kunnen genieten”, zegt Todd Midura, Vice President Marketing bij Nutella® North America, Ferrero. “We hopen dat onze gasten leren hoe ze de magie van Hotella Nutella thuis kunnen recreëren, waardoor ze meer mogelijkheden hebben om samen met vrienden en familie te genieten van een speciaal ontbijt.”

Voor als je het verblijf in Hotella Nutella wilt winnen

Voor alle liefhebbers van chocoladespreads zal het hotel in januari 2020 worden geopend, maar … voor slechts één weekend. Hotella Nutella is open van 10 – 12 januari.

Een ander ding dat je moet weten is dat je geen plek kunt kopen in het pop-up hotel met het thema Nutella, je moet het verdienen! De wedstrijd staat alleen open voor inwoners van de VS, maar we wie weet gaat Nutella binnenkort iets soortgelijks organiseren in Europa!

Als je mee wilt doen, moet je naar de officiële Hotella Nutella-website gaan en aan hun wedstrijd meedoen. Om een ​​plaats te winnen, moet je een video maken (60 seconden of minder) waarin wordt gedemonstreerd hoe Nutella je ochtend speciaal maakt en insturen! Dit kan tot 8 december.

Website: Hotella Nutella

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.