Pop-up hotel ‘The Bell’ | Een ‘Taco Bell Hotel and Resort’ in Palm Springs

3-6-2019

  • The Bell - a Taco Bell Hotel and ResortThe Bell - a Taco Bell Hotel and Resort

Het onlangs aangekondigde ‘Taco Bell Hotel and Resort’ in Palm Springs zal voor de gast een spicy twist geven aan de zomer. Fans van ‘Taco Bell’ kunnen zich verheugen op ‘Bell’ hop en ‘Baja Blasts’ drankjes, hete sausen en floaties in de vorm van een aantal worstjes in een pakketje. Kortom een reisje naar dit pop-up hotel is een onverwachte en onvergetelijke trip voor fans. Het pop-up hotel ‘The Bell’ is vanaf 9 augustus voor een beperkte tijd geopend! Het ‘Taco Bell Hotel and Resort’ in Palm Springs, Californië, waar dromen van fans werkelijkheid worden en waarop een bijzondere manier het beste van het merk wordt gevierd.

Taco Bell Hotel and Resort | Het smaakvolste uitje in 2019 voor fans

Van Check-in tot Check-out: pop-up hotel ‘The Bell’, het ‘Taco Bell Hotel and Resort’ herdefinieert reizen voor de fans van het merk. Verblijven op een bestemming die geïnspireerd is op taco’s! Van kamers tot ontbijt en cocktails bij het zwembad, alles krijgt een Taco Bell-twist, waardoor dit voor Taco Bell fans het  smaakvolste uitje van 2019 moet worden.

Een niet te missen cadeauwinkel biedt exclusieve kleding om de zomerstijl van fans te verfraaien. Gasten kunnen ook een salon bezoeken waar ze van een manicure kunnen genieten met op Taco Bell geïnspireerde nail art, of hun haar kunnen laten vlechten. Daarnaast belooft pop-up hotel ‘The Bell’ iconische smaken tijdens de dagelijkse ‘happy hour’ met snacks én introduceren ze nieuwe verrassingen voor het menu dat alleen nog maar in het hotel verkrijgbaar zijn.

“In het pop-up hotel The Bell kunnen fans het beste de Taco Bell-levensstijl ervaren tot nu toe. Het wordt leuk, kleurrijk, smaakvol en meer dan dat fans zullen verwachten”, aldus Marisa Thalberg, Chief Global Brand Officer bij Taco Bell. “Net als sommige van onze meest gewilde voedselinnovaties, brengt ook dit pop-up hotel iets geheel nieuws waar gelukkige fans van kunnen genieten.” Bekijk de video hieronder:

Taco Bell-marketing | Onverwachte manieren voor fans om hun liefde voor het merk te vieren

Van een ‘Forever 21’-modellijn tot bruiloften in de flagship vestiging ‘Cantina’ in Las Vegas, Taco Bell biedt zijn fans al tijden onverwachte manieren om hun liefde voor het merk te vieren. In pop-up hotel ‘The Bell’ zullen fans dit nog iets grootser en brutaler ervaren, van design en entertainment tot bijzondere Taco Bell gerechten en nog veel meer.

Taco Bell, een merk uit Zuid-Californië opgericht door Glen Bell in 1962, koos het iconische Palm Springs als de ideale resortbestemming voor zijn volgende horecavestiging. Reserveringen openen in juni en degenen die graag meer willen weten over hoe ze een hotelkamer kunnen scoren in deze ’tacoasis’ in de woestijn, kunnen via hun website op de hoogte blijven. Het hotel is bedoeld voor  Taco Bell-superfans van 18 jaar en ouder.

Tot die tijd, kun je ook op de hoogte blijven via hun Instagram en Twitter account. Deze extra portie Taco Bell-magie wordt ‘hot’ volgens hun marketingafdeling.

 

Website: Pop-up hotel 'The Bell'

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.