Iconisch Malibu-droomhuis van Barbie® op Airbnb

24-10-2019

  • Exterior of the dreamhouse of Barbie® at Airbnb
  • Living room in the dreamhouse of Barbie® at Airbnb
  • Bathroom in the dreamhouse of Barbie® at Airbnb
  • Bedroom in the dreamhouse of Barbie® at Airbnb
  • Walk in closet in the dreamhouse of Barbie® at Airbnb

Wereldwijd icoon Barbie heeft zojuist ‘Host op Airbnb’ toegevoegd aan haar uitgebreide lijst met carrières en prestaties! Later deze maand zal Barbie de sleutels overhandigen van haar Malibu Dreamhouse voor het verblijf voor een ultieme fan. Het iconische Malibu droomhuis van Barbie ligt  in het hart van Malibu met uitzicht op de Stille Oceaan en de inschrijving was afgelopen woensdag op 23 oktober om 11.00 uur.  Dit eenmalige verblijf voor één gast en maximaal drie vrienden voor een verblijf van twee nachten vindt plaats van zondag 27 oktober tot dinsdag 29 oktober.

We hebben natuurlijk al vaker hotelkamers gezien die ingericht waren voor de ultieme Barbie fan of voor fans van kunstenaars etc. Airbnb gebruikt met regelmaat bijzondere, eenmalige locaties die veel aandacht krijgen wereldwijd in de pers. Daarnaast combineren ze zo’n verblijf vaak met een goed doel, in dit geval ‘The Barbie Dream Gap Project GoFundMe initiative’. Als je dit als hotelier leest, welke kamer zou jij met regelmaat kunnen veranderen en daarmee aandacht voor je hotel te creëren?

Iconisch Malibu-droomhuis van Barbie® | Om het 60-jarig jubileum van het merk te herdenken

Met een panoramisch uitzicht op de oceaan en een strandachtige, glamour inrichting, is het huis een meer dan levensgrote recreatie van de kenmerkende stijl en gastvrijheid van Barbie. Van haar hobbyruimte en persoonlijke bioscoop tot het infinity-zwembad en de meditatiezone in de buitenlucht, elke hoek van het huis weerspiegelt het leven van Barbie als een rolmodel voor jonge vrouwen overal. Het verblijf van twee nachten is beschikbaar voor slechts $ 60 per nacht (plus belastingen en toeslagen) om het 60-jarig bestaan ​​van het merk Barbie te herdenken.

Barbie & vrienden verwelkomen hun gasten!

Barbie heeft enkele van haar meest ervaren en ondernemende vrienden uitgenodigd om haar gasten te verwelkomen en te inspireren tijdens het hele verblijf. Ibtihaj Muhammad, schermkampioen van wereldklasse en inspirerend rolmodel (die zelfs haar eigen Barbie Shero-pop heeft!), Zal gasten één-op-één schermlessen geven, terwijl piloot- en ruimtevaartingenieur Jill Meyers de gasten mee neemt naar een ‘behind the scenes’-tour door Columbia Memorial Space Center om hen aan te moedigen om zoveel mogelijk te bereiken.

Er is zoveel te leren en te proberen, maar gasten hebben in het huis ook tijd voor wat R&R (Rest & Recuperation ofwel rust en bijkomen). Omdat Barbie altijd een beetje glamour is, komt de haarstylist Jen Atkin langs voor haar make-overs met haar ‘Mane Addicts Creator Collective’. En de gerenommeerde lokale chef-kok Gina Clarke-Helm zal een ​​kookles geven in de ruime keuken van Barbie. Het huis van Barbie biedt voldoende ruimte om te ontspannen en te spelen en er kunnen maximaal vier gasten verblijven.

Om dit unieke aanbod te vieren, zal Airbnb een donatie doen aan het GoFundMe-initiatief van The Barbie Dream Gap Project, dat beoogt het speelveld voor jonge vrouwen te verbeteren, zodat zij hun dromen kunnen volgen.

Website: Airbnb

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.