FYIO – Ice-cream with a license to chill…

15-7-2016

For Your Ice Only is een nieuw ijs-concept – geen traditioneel, gewoon ijsje maar een nieuwe ijs-sensatie. Een vers, handmatig gemaakt ijsje op een zogenaamde anti-grill (een ijsplaat die tot -32 graden Celsius vriest). Het zogenaamde opgerolde ijsje!

Ice-cream with a license to chill….

Afgelopen maand vroegen we ons nog af wanneer het concept van ijs maken op de teppanyaki naar Nederland zou komen? Daarop kregen we snel antwoord. In Zeeland kun je sinds kort ook een opgerold ijsje eten bij For Your Ice Only, gelegen onder Strandpaviljoen Bluv in Westkappelle! Voordeel van opgerold ijs: vers, je bepaalt zelf de grootte, de smaak, de ingrediënten en de toppings etc…

De ondernemers, Jeffrey Metz en Christian van Overveld zijn het idee voor dit soort ijs tegengekomen op de sociale media. Gedurende hun afstudeerjaar op de NHTV in Breda hebben ze dit idee omgezet in hun eigen bedrijf: For Your Ice Only. Het oorspronkelijke idee komt uit Azië, Jeffrey en Christian hebben hier hun eigen basis mix samengesteld en het concept verder ontwikkelt. Volgens hun zijn de reacties erg positief. De mensen reageren vooral op de smaak (lekker) en de beleving.

FYIO & Catering

Doordat zij werken met een mobiele Anti-grill is het ook mogelijk om dit unieke concept op feestjes en evenementen te laten cateren. Leuk dessert met een spetterende naam!

Meer weten over opgerold ijs? Lees onze artikeltjes over de iceRoll Boutique in Parijs en Sweet Charlie’s in Philadelphia.

Website: For Your Ice Only

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.