De kerstmagie van het Claridge’s thuisbezorgd | Comfort en glamour

10-11-2020

  • Claridge’s Christmas magic delivered to your home
  • Claridge’s Christmas magic delivered to your home

We hebben altijd graag over de kerstperiode in Londen geschreven, kijk bijvoorbeeld eens naar de werkelijk buitengewoon mooie kerstboomversiering elk jaar in het Claridge’s in Londen, Kerstbomen opgetuigd door Karl Lagerfeld, Christian Louboutin en Diane von Furstenberg. Er wordt altijd uitgekeken naar de kerstperiode in Londen en de kerstbomen van het Claridge’s symboliseren het begin hiervan. En laten we eerlijk zijn, we hebben deze kerstmagie dit jaar harder nodig dan ooit! De online winkel van Claridge staat vol met de meest geliefde feestelijke traktaties van het hotel. Als je in het hotel niet van hun kerstmagie kunt komen genieten, bezorgen ze een deel ervan bij je thuis!

Met de huidige lockdown voor restaurants, cafés en pubs tot minstens half december zal het moeilijk worden om iedereen van de kerstsfeer in je hotel te laten genieten. Natuurlijk kunnen je gasten kerstmenu’s bestellen, maar hoe voeg je daar een beetje kerstsfeer aan toe? Claridge probeert het door een beetje van hun magie thuis te bezorgen, maar we hebben ook over ideeën zoals een Christmas Drive Thru gehoord. Geweldig idee voor straten met veel restaurants om een beetje magie te creëren. Gezinnen die hun bestellingen ophalen terwijl ze door een kerstsprookje rijden!

De kerstmagie van het Claridge’s omvat …

De kerstmagie van de Claridge’s omvat zelfs de Claridge’s Christmas Pudding – handgemaakt volgens het geheime eeuwenoude recept van het hotel en gepresenteerd in een porseleinen kom, gewikkeld in mousseline, met zorg verpakt en met lint omwikkeld. Maar je kunt er ook de traditionele kerstcrackers van Claridge’s kopen, gevuld met souvenirs geïnspireerd op het erfgoed van het hotel en charmante historische anekdotes uit het Claridge’s. Als een bezoek aan Claridge’s dit jaar niet mogelijk is, laat dan een beetje van de kerstmagie van Claridge’s bij je thuis bezorgen.

Website: De online webshop van het Claridge's Hotel

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.