De ‘Claridge’s Christmas Tree 2019’ door Christian Louboutin | ‘The Loubi Express’ rechtstreeks vanuit Parijs naar Mayfair

22-11-2019

  • Claridge’s Christmas TreeClaridge’s Christmas Tree
  • Claridge’s Christmas TreeClaridge’s Christmas Tree

Claridge’s, het legendarische Mayfair-hotel in Londen heeft gisteren (21 november) de ‘Claridge’s Christmas Tree 2019’ onthuld in de lobby van het hotel, opgetuigd door vriend en gast, ontwerper Christian Louboutin. De traditie om de kerstboom door een ontwerper te laten optuigen, wordt dit jaar voor de tiende keer gevierd. The Claridge’s Christmas Tree 2019 wordt vergezeld door ‘The Loubi Express’, een glinsterende rode (de kleur van de zolen van dé schoenen van Christian Louboutin) trein gestationeerd in een besneeuwd bos in de lobby, met een overvloed aan ingepakte geschenken bovenop de trein. Er is een feestelijke sfeer uit Parijs aangekomen in Londen!

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: heel veel mensen houden van kerstmis en vier het! Als restaurant of hotel ben je toch al een hoop tijd en geld kwijt aan het decoreren, maak er dan een echt feestje van! Nodig je gasten uit voor een glas bubbels of glühwein als je de lichtjes voor het eerst aandoet en laat een lokale designer je boom inrichten! Nodig wat lokale pers uit en wie weet krijgen jullie beide wat free publicity!     

Dineren in ‘The Loubi Express’

De Loubi Express, bekleed met de kenmerkende Louboutin rood, voegt voor het eerst een bijzonder  element toe aan de altijd feestelijke kerstbomen in de lobby! Er staan vier tafels in de intieme wagon, een eigen cocktailbar waar ze champagne en cocktails schenken en klassiek Claridge’s canapés serveren compleet met een nostalgische kerst-soundtrack.

De ‘Claridge’s Christmas Tree 2019’, staat in het midden van de hotellobby naast de Loubi Express, is een traditionele boom van 5 meter, versierd met sprankelende kerstverlichting, gouden en rode kerstballen en schoenvormige peperkoekkoekjes. En als piek een glinsterende bladgouden kroon!

De traditie achter de ‘Claridge’s Christmas Tree’  

Christian becommentarieerde zijn kerstdecoratie als volgt: “Het is zo’n eer om uitgenodigd te worden om de Claridge’s Christmas Tree te ontwerpen, het hotel is mijn tweede thuis in Londen en ik ben blij een stukje Parijs naar zo’n iconisch monument in Londen te brengen. Reizen is altijd een belangrijke bron van inspiratie geweest in mijn werk en ik wilde de opwinding en romantiek ervan vastleggen. Er is iets nostalgisch aan reizen met de trein, het doet me denken aan grote avonturen en reizen naar huis.”

Claridge’s mede-eigenaar Paddy McKillen over de kerstboom van 2019: “Kerstmis is altijd een bijzonder speciale tijd voor ons hier in het Claridge, en we zijn verheugd dat Christian zijn feestelijke magie naar het hotel brengt. Dit is de eerste keer in de geschiedenis dat we zoiets als dit in de lobby van het hotel hebben, en ik hoop dat The Loubi Express de thuisbasis is van enkele van de meest gewilde tafels in de stad.”

De kerstboom van de Claridge symboliseert al lang het begin van de feestdagen in de hoofdstad en veel toeristen en Londenaren komen het prachtige ontwerp elk jaar bewonderen. Dit is het 10e jaar dat het Claridge’s één van hun bijzondere gasten heeft uitgenodigd om de boom opnieuw te op te tuigen in hun eigen onderscheidende stijl.

Claridge’s Christmas Tree 2019 is onthuld in de lobby van Claridge op donderdagochtend 21 november en de Loubi Express-bar is geopend van vrijdag 22 november – 31 december 2019, dinsdag tot zaterdag van 17:00 tot middernacht (gesloten op zondag en maandag). Tafels worden toegewezen op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Er is geen reserveringsbeleid voor de Loubi Express. Het Loubi Express-menu bestaat een selectie champagnes en cocktails, waaronder ‘The Loubi Express’, een cocktail op basis van champagne en een speciale ‘Pineapple Punch’, geïnspireerd op het favoriete fruit van Christian. Het menu biedt een reeks van Claridge’s meest geliefde snacks, waaronder de legendarische Lobster Wellington, Garnalen tempura en Truffle gougères.

Website: Claridge hotel

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.