Het Conrad Hotel op Rangali Island | Introduceert de Instagram butler en de InstaTrail

31-10-2017

  • Conrad Maldives Rangali IslandConrad Maldives Rangali Island

Bij het Conrad Hotel op Rangali Island kunnen gasten een Instagram butler inhuren die hun helpt om de perfecte foto’s te maken, je weet wel van die foto’s waar het thuisfront jaloers van wordt! Het Conrad Rangali Hotel is gelegen op de tropische eilandengroep de Malediven en heeft dit geïnitieerd in het kader van hun ‘Stay Inspired’ campagne. Instagram waardige foto’s worden steeds belangrijker en we hebben al eerder hotels gezien die hierop inspelen. Waar ze allemaal op inspelen is de behoefte aan die ene goede foto, genomen vanuit de juiste hoek en op het juiste moment. Met de Instagram butler moet het lukken om foto’s te maken van de prachtige stranden en al even mooie zonsondergangen van de Malediven.

Instagram butlers maken foto’s tijdens InstaTrail

De butler kun je inhuren tijdens je verblijf in het Conrad Hotel op Rangali Island, hij stippelt een InstaTrail voor je uit langs de meeste fotogenieke plekjes op het eiland. De butlers werken bij het vijfsterrenhotel, leven op het eiland en kennen natuurlijk alle favoriete foto spots. Zo kun je kiezen voor foto’s bij de infinity pool, het onderwaterrestaurant Ithaa of op een Undholi (een traditionele schommel) tijdens de ‘golden hour’ direct na de zonsopgang of kort voor de zonsondergang.

Instagram & Hotels

De afgelopen maanden hebben we een aantal keer restaurants gespot die in de inrichting en de presentatie van gerechten bewust rekening houden met de fotograferende gasten. Hierover hebben we ook een artikeltje geschreven, ‘Instagrammable food’. Maar ook hotels gaan steeds meer inspelen op Instagram, zoals de ‘selfie’ tours (2014) in Parijs door het Mandarin Oriental Hotel. In 2016 heeft het Four Seasons Resort in Maui een medewerker benoemt tot ‘foto ambassadeur’, hij helpt de gasten met het maken van herinneringen aan een perfecte vakantie in het hotel. Meer gangbaar zijn de wedstrijdjes op Instagram met een speciale hashtag. Daarnaast zijn er hotels die samenwerken met lokale fotografen via Flytographer.com.

Website: The Conrad Rangali Hotel

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.