‘Chick-in’ en geniet van een staycation in House of Harland

6-8-2021

  • House of Harland - KFC themed staycation
  • House of Harland - KFC themed staycation

KFC biedt fans de kans om een exclusieve staycation met KFC thema van één nacht te boeken in House of Harland. Een staycation in Londen en elke kamer gevuld met heerlijke details, van een privé bioscoop in je kamer tot aan een Finger Lickin’ ‘Press for chicken’ knop en een Hot Winger speelhalautomaat. Het is geen geheim dat de geheime elf kruiden en specerijen bepalend zijn voor de smaak van de kip van KFC en om dit getal te vieren is House of Harland elf nachten open, tussen 18 en 29 augustus. En omdat KFC houdt van een thema, zullen de kamers exclusief te boeken zijn op Hotels.com vanaf 11 uur ‘s ochtends op 11 augustus voor maar £111 per kamer per nacht, 100% van de opbrengsten gaat naar de KFC Foundation.

We hebben al eerder van dit soort hotel take-overs gezien onder andere door Nutella in Nappa Valley, het Taco Bell hotel in Palm Springs en zelfs een Barbie House op Airbnb in samenwerking met Mattel! Het blijft een leuke manier om samen te werken en meestal wordt het gecombineerd met een goed doel.

 Staycation bij House of Harland | De pittigste verblijfplek van deze zomer?

KFC lanceert hun ultieme staycation met KFC thema in House of Harland, weer een stapje meer na hun jaarlijkse Superfan Search. De meest recente advertentie van KFC zet de meest hardcore fans in het zonnetje, dus het is geen verassing dat ze nu de fans van hun gefrituurde kip een broodnodige ontsnapping aanbieden.

Het begint met dat je persoonlijk wordt opgehaald in een zwarte Cadillac (ze noemen dat de Kolonel Mobile) om daarna begroet te worden door je eigen ‘Chick-in’ klerk die ervoor gaat zorgen dat jouw verblijf fantastisch wordt. Je wordt van het begin tot het einde als een VIP behandeld. Zodra je naar hotelkamer 11 bent gebracht, geniet je van de gratis botanische verzorgingsartikelen, of kijk je één van de chick-flicks in de privé bioscoop. Ga er maar vanuit dat je veel kipdrumstick details gaat zien, van beddengoed tot behang, een speelhalautomaat en handdoeken. Geen moment dat je niet aan gefrituurde kip kunt denken. Bang om honger te krijgen? Hoeft niet, er is een kip conciërge aanwezig, die je kan vragen om een portie heerlijke kip door middel van een ‘press for chicken’-knop.

Mis je kans niet om je staycation met KFC thema te boeken tijdens één van de elf nachten in het House of Harland, alleen te boeken via Hotels.com voor maar £111 per kamer per nacht en de opbrengst gaat voor de volle 100% naar de KFC Foundation die in heel Engeland basisorganisaties ondersteunen die jonge mensen in staat stellen hun potentieel te ontdekken en te bouwen aan een  positieve toekomst.

Website: KFC

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.