BUNK hotel Utrecht genomineerd voor de Hoscars

8-4-2021

  • BUNK Utrecht genomineerd voor Hoscars
  • BUNK Utrecht genomineerd voor Hoscars
  • BUNK Utrecht genomineerd voor Hoscars
  • BUNK Utrecht genomineerd voor Hoscars
  • BUNK Utrecht genomineerd voor Hoscars - the pods
  • BUNK Utrecht genomineerd voor Hoscars
  • BUNK Utrecht genomineerd voor Hoscars

De Utrechtse vestiging van BUNK Hotels is genomineerd voor de prestigieuze Hoscars, de Oscars voor de hostel wereld georganiseerd door Hostelworld. En dat is nogal wat. Want de Hoscars awards geven een overzicht van de beste hostels ter wereld op basis van een miljoen (!) Hostelworld gastbeoordelingen. 

De favorieten zijn gekozen door Hostelworld en nu kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriet van 5 april tot 19 april! We schreven al eerder over de bijzondere locaties en design van BUNK hotels in Utrecht en Amsterdam en vinden de nominatie niet meer dan terecht! Stemmen dus allemaal en lees verder over hoe je dan ook nog reis prijzen kunt winnen of een gratis weekend in BUNK Utrecht.  

Leestijd: 2 minuten 

Over de Hoscars 

De internationale jury van de Hoscars kijkt naar hostels in de top 129 landen en top 100 steden en weegt de meest uiteenlopende criteria mee. Zoals het gemiddelde cijfer die de gasten geven aan de ervaring (BUNK krijgt een 9,4!) maar ook aan veiligheid, prijs-kwaliteitverhouding, locatie, sfeer, personeel, netheid en faciliteiten. Alles wordt in overweging genomen. Vervolgens worden de hostels in 7 categorieën opgesplitst. BUNK is één van de kanshebbers in de categorie Extraordinary Innovation. 

BUNK Utrecht | Spiritueel thuis

Vernieuwend kun je BUNK wel noemen met de brug die ze slaan tussen luxe hotel en hostel. De luxe van een hotel voor de prijs van een hostel. Maar dat is niet de enige reden waarom de jury van de Hoscars zo lovend zijn over BUNK. In hun eigen woorden. “Nou reisdiscipelen, we hebben ons spirituele thuis gevonden en het is… Bunk Utrecht. Ooit een kerk, nu een van de knapste hostels die we ooit gezien hebben. Meer dan dat, hun ethos is ook goed. In hun hele concept hebben ze de sociale rol die kerken vroeger speelden, meegenomen en streven ernaar dat hun hostels het ‘kloppend hart van de gemeenschap’ zijn. Hoe vraag je? Kijk maar eens naar hun Artist-in-Residence programma, hun co-working spaces, expositieruimte en non-profit opnamestudio waar internationale artiesten muziek en podcasts maken. Ze doen dit alles terwijl ze ervoor zorgen dat de historische schoonheid van de gebouwen behouden blijft, gerecyclede materialen worden gebruikt, en eventuele aanpassingen kunnen worden teruggedraaid.” 

Enthousiaste reviews

“Van jubelende jury’s worden we natuurlijk heel erg blij,” zegt Robin Hagedoorn, de founding father van de BUNK. “Maar waar we nog trotser op zijn, is dat we zijn boven komen drijven door de gillend enthousiaste reviews van onze gasten. En dat in een jaar als dit. Wat een eer voor het keiharde werk van ons hele team in dit afgelopen lastige jaar. Zonder hun tomeloze inzet hadden we dit nooit bereikt. Of we nu winnen of niet, het hele BUNK team is een winnaar.” 

Gratis verblijf

De jury van de Hoscars heeft haar favorieten gekozen. Vanaf 5 april tot 19 april mag iedereen uit de hele wereld stemmen op zijn of haar favoriet. Hostelworld geeft mooie (reis)prijzen weg aan hen die stemmen. Stem jij op BUNK? Dan maak je ook nog eens kans op een gratis weekend in BUNK Utrecht. Maak dan een screenshot van je stem en stuur die naar socials@bunkhotels.com. Uit de inzendingen kiest BUNK een winnaar, of ze zelf nu winnen of niet. Je hebt de tijd tot 19 april. De uitslag wordt 30 april bekend gemaakt. 

Website: BUNK Hotels

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.