Bijzondere openingsactie voor BUNK hotels Utrecht | “HET IS HIER GEEN HOTEL”

2-5-2019

  • BUNK Hotel UtrechtBUNK Hotel Utrecht
  • BUNK hotel UtrechtBUNK hotel Utrecht
  • BUNK Hotels UtrechtBUNK Hotels Utrecht
  • BUNK hotel UtrechtBUNK hotel Utrecht
  • BUNK hotel UtrechtBUNK hotel Utrecht
  • BUNK hotel UtrechtBUNK hotel Utrecht
  • BUNK hotel UtrechtBUNK hotel Utrecht
  • BUNK Hotel UtrechtBUNK Hotel Utrecht

BUNK Utrecht opent 20 juni 2019 haar deuren. Dit hotel is de eerste vestiging van de nieuwe hotelgroep BUNK Hotels. Dit eigenzinnige hotel is een plek waar wereldgasten uit de wijk en stadsmensen van ver elkaar kunnen ontmoeten. Een platform waar lokale kunstenaars toegang krijgen tot een breed publiek. Het hotel wordt gerealiseerd in een oude kerk met een nieuwe bestemming. Voor iedereen die in een verwonderde omgeving wil werken, eten, drinken, slapen of chillen. Om die opening te vieren heeft BUNK Hotels een bijzonder campagne gelanceerd waarmee ze BUNK Utrecht voor een dag en een nacht weggeven.

BUNK hotel is een eigentijds hotel met 45 compacte kamers, 60 BUNK pods en BUNK restaurant in een kerk! Amsterdam krijgt de tweede vestiging van BUNK Hotels in de St. Ritakerk! 

Openingsactie met 40 gasten een droom beleven! 

Voordat BUNK Hotel Utrecht officieel haar deuren opent, bieden zij iemand de kans om dit hotel te winnen waar hij of zij samen met 40 gasten een droom kunnen uitleven, compleet met een overnachting, een diner in het bijbehorende restaurant en een ontbijt. De deelnemers strijden in 4 rondes om een plek in de finale. Iedere ronde kan er gestemd worden op inzendingen. De jury kiest de finalisten die doorgaan naar de finale. Kunst en cultuur, humor en sympathieke acties zorgen voor extra pinten. De winnaar mag zijn/haar droom realiseren in BUNK op zondag 16 juni 2019.

In 2016 schreef het YUP hotel in Hasselt (België) een soortgelijke wedstrijd uit onder de naam ‘YUP hotel goes bananas.  Het YUP Hotel had voor deze wedstrijd maar liefst 822 inschrijvingen binnen gekregen. Dat moet voor deze bijzondere locatie in Utrecht toch zeker ook lukken? 

BUNK Hotel is voor en van iedereen | Een sociale plek met veel aandacht voor kunst en cultuur

Op de Utrechtse Westerkerk hangt tijdelijk een doek met de tekst: ‘’HET IS HIER GEEN HOTEL’’. Met een knipoog spreekt BUNK uit dat het, ondanks dat het natuurlijk wel een hotel is, vooral een plek gaat zijn waar iedereen zich welkom voelt. BUNK is voor en van iedereen. Het gaat een sociale plek worden met veel aandacht voor kunst en cultuur.

BUNK combineert het comfort van hotels met het sociale idee van hostels. Moderne reizigers kunnen kiezen voor één van de 45 compacte kamers of voor de BUNK Pod. De in totaal 60 Pods zijn capsules met een bed erin, die middels een verduisterend gordijn kunnen worden afgesloten voor totale privacy. De kamers zijn zo ingericht dat iedere centimeter slim is gebruikt. Je vindt er alles wat je nodig hebt, van hoge kwaliteit.

BUNK restaurant | een modern volkshuis voor stadsgenoten en hotelgasten

Het restaurant is een modern volkshuis en organiseert maandelijks verschillende gratis evenementen voor zowel stadgenoten als hotelgasten. Daarnaast kan er iedere dag van ’s ochtends tot ’s avonds laat een hapje worden gegeten aan de lange tafels in het restaurant. Je kunt bij BUNK terecht voor een stadsontbijt vanaf 7 uur in de ochtend. Gedurende de dag biedt BUNK een gratis werkplek met snelle wifi aan studenten of zzp’ers. Ook is het een fijne plek om de werkdag af te sluiten met een drankje. Er is een ruim aanbod aan lokale speciaalbieren op tap, maar ze serveren ook hun eigen BUNK pils, wodka en gin. De keuken sluit pas om 22.30 uur.

BUNK Utrecht | Interieur

BUNK Utrecht bevindt zich in de monumentale Westerkerk uit 1891. De inrichting van BUNK is niet bedoeld als trendy of hip, maar uniek en tijdloos. De karakteristieke elementen van het pand, zoals de galerij, de hoge gekleurde ramen en het orgel, krijgen een centrale plek in de beleving. Uit duurzaamheidsoogpunt zijn zoveel mogelijk materialen uit de kerk hergebruikt. Middenin de kerkzaal is een groot houten blok gebouwd met daarin een bar, de keuken en hotelkamers. Dit blok is bekleed met de voormalige kerkbanken. Een glazen lift brengt gasten langs het Rijks monumentale Quellhorst orgel omhoog tot in de nok van de kerk, vier verdiepingen hoog.

BUNK Hotel Amsterdam | Tweede vestiging in Nederland

BUNK Amsterdam is de tweede vestiging van BUNK Hotels die in de nazomer opent. Ook deze vestiging wordt gerealiseerd in een monumentale kerk, namelijk de St. Ritakerk in Amsterdam Noord aan het Hagedoornplein 2. Hier worden circa 106 hotelkamers en 52 pods gerealiseerd.

Website: BUNK Hotels

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.