Win een hotel | YUP hotel goes bananas

1-12-2016

  • www.wineenhotel.be

Je kunt het YUP hotel in Hasselt (België) voor één nacht winnen. Het hotel is voor 1 nacht helemaal voor de winnaar, hij of zij bepaalt de datum en wie er allemaal mag meekomen. Je kunt meedoen op www.wineenhotel.be waar je kunt laten weten waarom jij zou moeten winnen en wie je zal meenemen.

Win een hotel

Je kunt deelnemen tot en met zondag 8 januari. Maandag 9 januari kiest het YUP Hotel de gelukkige winnaar. De wedstrijd is uitgeschreven door Different Hotels dat 12 hotels heeft in Belgisch Limburg, waarvan YUP in Hasselt er één is. YUP staat voor Young Urban Professional. Een yup of yuppie was in de jaren ‘80 een jonge succesvolle werkende vrouw of man die hield van luxe en comfort. YUP omschrijft duidelijk het profiel van de gast voor het hotel; een moderne avonturier die op zoek is naar ontspanning en plezier. Die houdt van comfort, service en stijl van een boetiekhotel maar die liever kiest voor een betaalbaar vernieuwend modern en verrassend verblijf.

YUP Hotel heeft 59 YUP Cabins, kleine, maar heel slim ingerichte kamers van 12 m2. De YUP Cabin heeft een top kwaliteit cocoon bed, airconditioning, multifunctioneel lcd scherm om altijd in contact met je vrienden te blijven, gratis Wi-Fi, regenstorm douche, toilet, haardroger en Yuppie douchegel.

YUP food kun je eten in het restaurant Pasta e Pane. Hier kun je op z’n Italiaans genieten van ‘shared dining’.

Website: YUP hotel

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.