BUNK Amsterdam | Opent haar deuren voor het publiek

11-6-2020

  • The terrace of BUNK hotels in Amsterdam
  • BUNK hotels in Amsterdam - credits MichielTon.com
  • Pods in the BUNK hotels in Amsterdam - credits MichielTon.com
  • Pods in the atrium of BUNK hotels in Amsterdam - credits MichielTon.com
  • The atrium roof of BUNK hotels in Amsterdam - credits MichielTon.com
  • The atrium of BUNK hotels in Amsterdam - credits MichielTon.com
  • Pods in the BUNK hotels in Amsterdam - credits MichielTon.com

Covid-19 gooide afgelopen maanden flink wat roet in het eten, maar eindelijk opent BUNK Amsterdam nu officieel haar deuren voor de hotelgasten. Na de enorme verbouwing van de voormalige Sint-Rita kerk in Amsterdam Noord biedt het monumentale gebouw plek voor 300 gasten. BUNK is het hotel met hostelprijzen en een hostel met de kwaliteit en service van een hotel.

Eerder al hebben wij geschreven over de officiële opening van BUNK Amsterdam. Eén van onze collega’s was ook aanwezig bij het persdiner en heeft een rondleiding en uitleg gehad over dit prachtige concept.

Leestijd: 1 minuut

Slapen in de buik van de kerk

Om de gasten een unieke ervaring te bezorgen heeft BUNK 50 Pods ontwikkeld. Dit zijn doordacht ingerichte cabines waarin je maximale privacy combineert met minimale kosten. Er zijn Pods voor 1 persoon maar ook voor meerdere personen. Wil je toch met meerdere personen in een kamer slapen? BUNK Amsterdam heeft ook 107 compacte kamers in de sfeer van kleine huisjes in een Italiaans bergdorp die door de ruimte zweven.

Zonovergoten terras bij BUNK Amsterdam

Bij BUNK houden ze van lekker eten, daarom heeft het hotel ook een eigen restaurant. Hier laat de head chef Stefan Dernison en zijn team gasten smaken proeven van over de hele wereld. Je kan genieten van al deze gerechten op het heerlijke nieuwe terras van ‘s ochtends tot aan de zonsondergang. Met alle RIVM maatregelen in acht genomen heeft BUNK plek voor zo’n 70 levensgenieters.

Staycation in eigen land

De zomer van 2020 ziet er voor ons allemaal anders uit dan ‘normaal’. Ook Hotel BUNK beseft dat veel mensen deze zomer hun vakantie dichtbij huis gaan invullen. Met het staycation arrangement van BUNK heb je deze zomer extra veel plezier! De gasten kunnen rekenen op een kamer upgrade, late check-out en krijg je naast het ontbijt een voucher om te besteden bij het eigen restaurant. Naast dit alles is er ook een mogelijkheid om Vanmoof fietsen te huren om Amsterdam te verkennen.

Website: BUNK Hotels

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.